2777
2789
عنوان

دعای چهل کلید

2505 بازدید | 16 پست

سلام خوب هستین خانوما میگم 

میشه روزی به غیر از جمعه بخونم رو آب هم بخورم هم به سرم بریزم واسه ازدواج اگه فقط باید جمعه بخونم یه دعای بخت گشا دیگه بگین بهم  لطفا 

لطفا نپرسین چند سالمه ۲۴ و اهل همدانم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز پنجشنبه به تعداد سنت سوره ی فتح و یس بخون روس دوازده تا خرما، شب جمعه خیرات کن یا چله ی سوره ...

عزیزم هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل 

شنیدم میگن تو روز جمعه رویه تشت آب خوند و باهاش غسل کرد بخت باز میکنه دقیق بزن تو گوگل توضیح داده

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
نماز جعفر طیارم خوبه یعد از نماز صبح بخون

مرسی عزیزم خیر ببینی و خوشبخت بشی دلت شاد 

به خدا می خوام ازدواج کنم هر دفعه باید یکی مخالفه

من مثل توام 

ممنون مهربونم خدا ان شاءالله یه بخت خوب و سفید قسمتت کنه

هر چی از خدا میخوای بهت بده 

من مثل توام 

با یکی می خوام ازدواج کنم الان با یه بد بختی همه رو راضی کردم الان اقا مشکل مالی داره به خدا برادرم اینا میگن دنبال پسره افتادی از این حرفای زشت اخه مگه ازدواج گناهه

کجا به رتبه کردار میرسد گفتار
با یکی می خوام ازدواج کنم الان با یه بد بختی همه رو راضی کردم الان اقا مشکل مالی داره به خدا برادرم ...

عزیزم انشالله بهش برسی و خوشبخت شی به زودی 

اسی خوشبحالت یک پسر دوستت داره

برو التماسش کن باهاش ازدواج کن انقدر دنبال دعا نباش 

برا منم دعا کن خدا همسر خوبی بهم بده خوشبخت بشم 

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍