bhztah مدیر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18840 عنوان دعای چهل کلید | مشاهده متن کامل بحث + 2636 بازدید | 16 پست سلام خوب هستین خانوما میگم میشه روزی به غیر از جمعه بخونم رو آب هم بخورم هم به سرم بریزم واسه ازدواج اگه فقط باید جمعه بخونم یه دعای بخت گشا دیگه بگین بهم لطفا لطفا نپرسین چند سالمه ۲۴ و اهل همدانم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1400/11/30 | 13:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18840 اسی خوشبحالت یک پسر دوستت داره برو التماسش کن باهاش ازدواج کن انقدر دنبال دعا نباش برا منم د ... عزیزم انشالله به حق امام رضا به زودی زود عروس شی نه بابا کسی ندارم منم تورو خدا دعا کن به زودی زود عروس شم اسمم طاهره الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
دختری_ازجنس_شیطنت عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 5699 عزیزم انشالله به حق امام رضا به زودی زود عروس شی نه بابا کسی ندارم منم تورو خدا دعا کن به زودی زود ع ... سلام ببخش گلم ختم رو انجام دادی؟ان شاالله حاجت گرفتی؟ یاحضرت ابوالفضل علیه السلام عمویی کن واسم 😢حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن