2777
2789
عنوان

سینه هام درد میکنه

238 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من این ماه پریودیم از اکه بینی سیاه شروع شد و 3 روز لکه بینی سیاه داشتم و سه روز هم خونریزی شدید ، جوری ک از درد نمیتونستم تکون بخورم خب با وجود خونریزی بارداری منتفی شد ، اما چیزی ک بذام عجیبه اینه که سینه هام هنوز حساسه و نوکش خیلی خیلی حساسه حتی با وجود خونریزی هم این مشکلم برطرف نشده ، ممکنه باردار باشم ؟ من سر بچه اولم هم تا پنج ماهه شدم خبر نداشتم باردارم چون سر موعدم مرتب پری میشدم ، ممکنه این دفعه هم مثل اون موقع باردار باشم؟ کسی بوده ک با وجود پری باردار باشه؟

اگهدهمچین تجربه ای داشتید ، احتمالش هست 

یک ازمایش برید 

خیالتون راحت بشه 

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بودم پری بودم ولی باردار ژن مون هم جوریه ک ۲تا۳ماه بعدمشخص میشه بارداریم سابقه داری پس هستی دگ

جدی؟ پس شما هم مپثل من بودی ، والا من سر پسرم وقتی ب خودم اچمدم و حساب کردم گفتم 15 روزپری عقب افتاده وقتی بی بی مثبت شد گفتم احتمالا 20 روزه باشم وقتی رفتم سونو و گفت پنج ماهته و بچت پسره کلا شوکه شدم باورم نمیشد تو این پنج ماه پری شده بودم حتی گاهی ماهی دوبار پری میشدم و نمیدونستم ک باردارم شما بعد از چند وقت فهمیدی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز