انگشتر روز زن که چند ماه باهم بودیم رو پس گرفت دیروز و گفت تموم امروز پیام داد دوست دارم عاشقتم،انداختم اون انگشتر و چاه فاضلاب فکر نکنی بخاطر پولش بوده
من احمق فکر کردم هنوز دوستم داره ولی دیگه تموم شد چی براش بنویسم و کات کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب میگردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید.اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانهست که کار خودشو پیش ببرهنگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاددر ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان
دلم میخواست توی فیلما یا کتابایی که میخونم غرق شم محو شم مخلوط شم اونطوری همه چیز خیلی قشنگ تر بود مثل لحظاتی که غافل از زمان و مکان در آنها فرو میروم... کاش زندگی انقد واقعی نبود کاش در زمان و مکان دیگری میزیستم جایی که همه چیز با جادو در آمیخته بود و گرده های طلایی جادو در فضا معلق بودند.... میخواستم طور دیگری زندگی کنم تجربه حالا را ده سال پیش داشتم انقدر رویکرد منطقی نداشتم و به احساسات هم توجه میکردم هرچند حالا هم همونم ...چرا ما باید یک بار زندگی کنیم؟این زندگی در شأن انسانی که یک بار حق زندگی داره نیست...هست؟