2777
2789
عنوان

دلم گرفته ... 😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم من نمیتونم بگم چون غرورم اجاطه نمیده و بیاد ندارم از کسی گله کرده باشم کلی عکس براش فرستاد ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن مگه میشه نوه خودشونو دوست نداشته باشن و به قول شما قابل ندونن گاهی اوقات حواسشون نیست و ناخواسته باعث دلخوری بقیه میشن بزرگترا ولی شما نمیدونید علت اینکارشون چیه شاید دلیلی دارن و در آینده نزدیک بفهمید 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
باورت میشه پروفایلشو دیدم اشک چشمام سرازیر شد 

الهی فدات شم😔خدا نی نی کوچولوتو حفظ کنه.سه تایی باهم خوش باشیم.گور پدربقیه🤗🌷❤ 

من حسابم،زهمه مردم این شهر جداست🌺من امیدم بخداس.بعداز خدا باز امیدم ب خداست🌺
الهی فدات شم😔خدا نی نی کوچولوتو حفظ کنه.سه تایی باهم خوش باشیم.گور پدربقیه🤗🌷❤  

خدا نکنه فدات عزیزم.. دردم تنها این نیست از وقتی بچه دار شدیم اخلاق همسرمم عوض شده الان یه جورایی طلاق عاطفی گرفتیم

فدات عزیزم.. دردم تنها این نیست از وقتی بچه دار شدیم اخلاق همسرمم عوض شده الان یه جورایی طلاق عاطفی ...

وای خدا بدور🙄این دیگ ازکجا اومد😑نذرکن گرمی ب خونوادت برگرده.ایشالله ب امیدخدا.شوهرت سرعقل بیاد زندگیتون ازنوسربگیره

من حسابم،زهمه مردم این شهر جداست🌺من امیدم بخداس.بعداز خدا باز امیدم ب خداست🌺

اگربه خاطرپروفایل مادرشوهرت اشک ریختی بدون این نشونه ی یک ضعف بزرگ درشماست که ممکنه اون روبه بچتون هم منتقل کنید که این خودش بدی بزرگتری هست نسبت به اون بچه 

کارمادرشوهرت هرچقدرهم بدباشه تونبایدانقدر صعیف و حساس باشی اینقدر نفود پذیر

رومسایل مهمتری اززندگی بچت سرمایه گذاری کن که با عزت نفس و اعتمادبه نفس بالا رشد کنه پیشرفت کنه باعث افتخارخودش و والدینش باشه نه اینکه همیشه چشمش به بقیه باشه که ببینه به حدکافی بیشرازبقیه تحسینش میکنن یانه

عزت نفست روبالا ببر قوی میشی این مسایل کوچک رواصلل نمیبینی

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
اگربه خاطرپروفایل مادرشوهرت اشک ریختی بدون این نشونه ی یک ضعف بزرگ درشماست که ممکنه اون روبه بچتون ه ...

بله برای همین عکس العملی نشون نمیدم ( از روز اول شوق اینو داشتم عکس بچه منم بره پیش عکس بقیه نوه ها نمیدونم چرا شاید چون اعتماد بنفسم پایینه )

برای بهتر شدن حال دلم میرم سر کلاس و تصمیم گرفتم باز برم سرکارم .. اینطوری هم سر خودم گرم میشه و وقت نمیکنم به ازنجور مسائل مطخره فکر کنم هم اینکه شخصیتمو پرورش میدم