2777
2789
عنوان

دلم گرفته ... 😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 36 پست
نه اینطوریشم خوب نیست.. هردو طرف نوه ادمه، تقصیر بچه چیه اگه از مادر یا پدرش خوششون نمیاد

اره دقیقا من که خودم هر دورو دوست دارم چه فرقی میکنه بچه داماد یا بچه پسر خود طرف

بله برای همین عکس العملی نشون نمیدم ( از روز اول شوق اینو داشتم عکس بچه منم بره پیش عکس بقیه نوه ها ...

افرین

درمورد این مسائل به بچت هم چیزی نگو فقط باعث میشه فکرکنه دوستش ندارن بذار اصلا براش مهم نباشه 

چون درواقعیت هم اصلا مهم نیست

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه معصومه.. من بیشتر دلم از این میگیره

تبعیض خیلی بده من خودم بچگیم رو یادم نمیره ازین طرف همین حرفایی که گفتم از سمت پدر دقیقا برعکسش!!! فقط خودشون عمه ها و بچه هاشون

تبعیض خیلی بده من خودم بچگیم رو یادم نمیره ازین طرف همین حرفایی که گفتم از سمت پدر دقیقا برعکسش!!! ف ...

اتفاقا من هم تجربه تبعیض یه جورایی دارم

با اینکه ما رو هم دوست داشتن اما بچه های عمه م بخاطر شرایط مالی که داشتن بیشتر حمایت میکردن و الان باز هم حمایت میکنن با اینکه ازدواج کردن و بچه دار شدن اما باز پشتیبانن با این حال هیچ فرقی به حالم نمیکرد،  اما الان چون بحث پسرم هست جیگرم میسوزه و ناراحت میشم چون نمیتونم ببینم فرق میزارن و دوسش ندارن ( خدا رو شکر خواهر شوهرام از لحاظ مالی و .. خیلی بهتر از ما هستن )

اتفاقا من هم تجربه تبعیض یه جورایی دارم با اینکه ما رو هم دوست داشتن اما بچه های عمه م بخاطر شرایط ...

میفهممت منم باشم ناراحت میشم سعی کن بچت حداقل جلوی خانواده خودت تحویل بگیرنش مثل من عقده نشه