2777
2789
عنوان

عمل نکردن به نذر میشه بیاین لطفااا

865 بازدید | 36 پست

بچه ها دیروزم پرسیدم از یه سریاتون الانم میخوام دوباره بپرسم ازتون😔

ماه محرم امسال یه نذری کرده بودم و کلا یه مدت بود پشت گوش مینداختم متاسفانه😔

الانم یه مدته هر چی دعا میکنم انگار اصلااا خدا نمیخواد دعامو بشنوه

یعنی ممکنه به خطر اون نذرهایی باشه که ادا نکردم؟؟؟

اگر ادا کنم مشکلم حل میشه؟؟؟💔💔😭😭😭

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

نذرو حتما باید ادا کرد . چرا ادا نکردی؟؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

صیغه نذر نخونده باشید نه یعنی گردنمه اگر حاجتمو گرفتم فلان کارو کنم یا ی چیزی تو این مضمون

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید حاجتت به صلاحت نیست یا وقتش نرسیده، ولی خب نذرو حتما ادا کن.

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
نذرو حتما باید ادا کرد . چرا ادا نکردی؟؟

چون به یه مشکلی خوردم و مجبور شدم پولشو یه جای دیگهه خرج کنم توی اون تایم متاسفاانه🙂🥲💔

صیغه نذر نخونده باشید نه یعنی گردنمه اگر حاجتمو گرفتم فلان کارو کنم یا ی چیزی تو این مضمون

یعنی اینکه بگیم من فلان کارو میکنم که جاجتمو بگیرم....

یا مثلا حاجتمو گرفتم فلان کارو بکنم

اینا صیغه نذر حساب میشه؟؟؟؟

شاید حاجتت به صلاحت نیست یا وقتش نرسیده، ولی خب نذرو حتما ادا کن.

سه سال و نیم گذشته باباا...🙂

تواسته م تا یه قدمیم اومده ولی انگار همه چیز داره برمیگرده به حالت اول به صفر مطلق😔😔

برای نذر کردن اسم خداوند یا صفاتش رو بردی ؟

نه نگفتم....

ففط گفتم که من فلان مبلغو میدم واسه فلان کار....

و ندادم هنوز....😔

اولش که نذر کردم نصف مشکلم حل شد بقراااان تا چند وقت بعدش

ولی یه مدت که گذشت نذرمو ادا نکردم همه چیز بهم خورد انگار😭😭😭😭😭😭

اگه صیغه نذر رو خونده باشی حتما باید انجام بدی  ولی اگه همینجوری گفته باشی فلان اتفاق بیفته، ف ...

ادم بالاخره بعضی کارارو حتی دلی هم توی دلش بدون صیغه خوندن

نذر میکنه

ولی بازم خب به گردنش میمونه دیگه🙂💔

درسته صیغه نخوندیم ولی خب اون چیزی که گفتیم چی میشه؟!

سه سال و نیم گذشته باباا...🙂 تواسته م تا یه قدمیم اومده ولی انگار همه چیز داره برمیگرده به حالت او ...

حتما نذرتو ادا کن پس

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️