2777
2789
عنوان

بازیگری

228 بازدید | 25 پست

سلام شبتون بخیر🌙

یه سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنین

من به بازیگری علاقه شدیدی دارم و میدونم اگه اقدام کنم میتونم موفق بشم ولی مامانم اجازه نمیده و میکه بازیگرای الان خرابن و به قول معروف اینستا پلنگن😂، از یه طرفم محصل هستم پایه دهمم و دوس دارم کنار درس خوندنم بازیگری هم یاد بگیرم و انجام بدم(تو خونه هم زیاد تمرین میکنم با خودم)

❤❤❤بقیشو پست بعدی میگم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظر شخصی من هست و اگر به کسی توهین می شه عذرخواهی می کنم چون قصدم فقط گفتن واقعیت هست...انرژیت رو پای هنری بگذار که برای پیشرفت در اون هنر مجبور نباشی شرفت رو هم بدی ....چون سال ها زحمت می کشی تا این فن و حرفه رو یاد بگیری مجبوری برای سال ها عمر و البته علاقه ت تا اخرش پیش بری....باید بدونی تعداد کمی از بازیگران خانم توفیق این رو پیدا می کنن که بی حاشیه و سالم این حرفه رو ادامه بدن ...و معلوم نیست واردچه جریانی بشی .... اگر که اعتقادی به قیدو بند نداری اون یک بحث دیگه هست 

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم
متاسفانه مامانت درست میگن ازین توهم هایه عشق بازیگری همه ی دخترا دارن بشین عزیزم درستو بخون😐

من استعدادشو دارم و مطمئنم بلزیگری رو میتونم ولی در مورد درس اطمینان ندارم

عزیزم متوجه منظورش نشدی منظورش اینه سینمای ایران متاسفانه خیلی محیط فاسدی هستش 

همه بازیگرا فاسد نیستن مثل سوگول طهماسبی 

فقط بازیگرایی که حاشیه‌ساز شدن معروفن به مفسد

وگرنه خیلی از بلزیگرا هستن که حاشیه ای ازشون ندیدیم و به خاطر همین معروف نیستن و نمیشناسیمشون