2777
2789
عنوان

بازیگری

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه بازیگرا فاسد نیستن مثل سوگول طهماسبی  فقط بازیگرایی که حاشیه‌ساز شدن معروفن به مفسد وگ ...

واسه همین دوستمون گفت برو ویدئو های امین فردین رو نگاه کن 

من خودم وقتی ویدیو هاشو راجب بازیگرادیدم به معنای واقعی آب تو سرم خشک شد 

این محیط اصلاااااا محیط درستی نیست عزیزم منم خودم عشق بازیگری بودم اما واقعیت اینه و نمیشه کتمانش کرد 

برای بازیگری باید قید خیلی چیز هارو زد مثل حیا و نجابت و پاک بودنت رو

شما تو چند تاپیک قبل گفتی که برای برقراری ارتباط صمیمی با دوستاتون خجالت میکشین..برای بازیگری خب اول ...

درسته ولی برای ارتباط با کسایی که همیشه میبینمشون اینطور هستش 

ولی من در مقابل دوربین فک میکنم بتونم خجالتم رو کنار بزارم

همه بازیگرا فاسد نیستن مثل سوگول طهماسبی  فقط بازیگرایی که حاشیه‌ساز شدن معروفن به مفسد وگ ...

عزیزم می دونی چند درصد بازبگران زیبا مجبور به ترک کار شدن فقط بخاطر اینکه شرفشون رو برباد ندن؟

شما با امیدو علاقه وقتت و عمرت رو می گذاری باید بدونی احتمال کشیده شدنت به سمت انحراف بالا ۸۰ درصده....یعنی انقدر قاطعانه می تونی پیش بینی کنی که جزو اون ۲۰ درصد هستی که نقش اصلی فیلم هم بازی نمی کنن بلکه همیشه نقش مکمل هستن...به مکمل بودن قانعی؟تا پا نگذاری به آینده و خودت رو تو محیط واقعی مقابل گرگ ها نبینی متاسفانه متوجه منظور مادرت و ما نمی شی 

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم
میتونم هر فیلمنامه‌ای رو قبول نکنم

الان اینجوری میگیا..خیلیا بودن اول کلی قول و قرار با خودشون گذاشتن ولی بعدش با شنیدن قیمت اون نقش واینکه از بقیه ی دوستان وهمکارانشون عقب نمونن قید تمومشو زدن..به نظرم بیشتر فکر کن..بحث آیندته.

‌جان جدت لایک نکن😊🔪
عزیزم می دونی چند درصد بازبگران زیبا مجبور به ترک کار شدن فقط بخاطر اینکه شرفشون رو برباد ندن؟ شما ...

خب اگه الان بخوایم حرفه‌ها رو بررسی کنیم تو همشون فساد هست مثلا پزشکی بیشتر دکترا رو دیدم که به خاطر پول و ثروت اشتباهات زیادی میکنن

خب اگه الان بخوایم حرفه‌ها رو بررسی کنیم تو همشون فساد هست مثلا پزشکی بیشتر دکترا رو دیدم که به خاطر ...

پزشک مستقیمن برای‌فساد دستور و یا امر و تحمیل نمی شه بهش انتخاب خودشه عزیزم ...ولی بازیگر مجبوره و به جایی می رسن بازیگرا که رو زندگیشون قمار می کنن....کجا با پزشکی مقایسه می کنی بازیگری رو؟

می دونی شما هنوز نمی دونی چ چیز با ارزشی داری ،ازادی،عزت نفس،غرور،شان،منزلت و و  ، تا از دستش ندی متوجه نمی شی ....ایشالا خیر هست .

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم