2777
2789
عنوان

لطفا کساییکه لنز طبی میزارن بیان

136 بازدید | 18 پست

من میخوام برای بار اول لنز طبی بگیرم ‌ ،چون عینک رو دوست ندارم و نمیزنم و نمره چشمم بالاتر میره . 

قیمت لنز طبی از چقد تا چقده؟ ینی کمترین تا بیشترین حالت . 

واگر مارکی  استفاده میکنید و راضید  قیمتش با مارکش بگید

عزیزم من ۴ دوره استفاده کردم و مشکلی برام پیش نیومد 

اول اینکه نمیتونی کامل عینکو بزاری کنار هر روز لنز بزاری چون واقعا خطرناکه 

دوم من از جای معتبر گرفتم ب همراه اب لنز 

سوم حتما حتما با دکتر مشورت کن بعد برا من دکتر نوشت رفتم از مطب کناری دکتر گرفتم و اصلا عفونت نکرد 

دوره های زیادم نگیر من سه ماهه میگرفتم چون داءم استفاده نمیکردم میشد شش ماهه استفاده کنم 

دستاتم ک حتماااا باید بشوری بزاری و هر شب دربیاری 

بازم مسگم ابدا عینکو کامل کنار نزار هر روز لنز بزاری لنز اونه ک بری مهمونی استفاده کنی در بیاری 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳۰۰ میخرم کره ای عالیه قبلش همداشتم امریکایی بود ۵۰۰ فرق نداشتن اونقدر

کی میخریدین 

من تقریبا چهار سال پیش میگرفتم با اب لنز ۱۲۰ در میومد نهایت 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
کی میخریدین  من تقریبا چهار سال پیش میگرفتم با اب لنز ۱۲۰ در میومد نهایت

۲۵۰ هم هست 

من سال پیش خریدم ۳۰۰ 

ولی قیمت پایین هم هست مثلا ۲۰۰ اینا

یکیش هم خراب شد دوباره امسال رفتم خریدم از ۱۰۰ بود تا ۵۰۰ 

۲۵۰ هم هست  من سال پیش خریدم ۳۰۰  ولی قیمت پایین هم هست مثلا ۲۰۰ اینا یکیش هم خرا ...

برا من نمیدونم چ مارکی بود ولی ۴ بار ک گرفتم اصلا عفونت نکردو خراب نشد الان ب طبع گرونتره اون زمان نهایت ۱۲۰ درمیومد 

اگه برای بعد قصد عمل کردن داری زیاد نذار چون قرنیه تو مازک میکنه ،و اینکه اگه نزدیکبینی گذاشتن یا نذاشتن عینک تاثیری در بالاتر رفتن شماره چشمتون نداره این یه باور غلطه بین مردم

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
دوره اشو چطور باید فهمید؟  من امسال گرفتم تا کی وقت داره یعنی؟

من از جایی میخریدم سفارش میدادم ی ساله هم داشت ولی من همیشه سه ماهه استفاده میکردم بعد چون هر روز نمیزاشتم فروشنده گفت میتونی تا شش ماه استفاده کنی 

چشم هر کی ک اطرافم بود و لنز میزاشت عفونت کرد غیر من 

من ۲۵۰ میگیرم مارکشو نمی دونم بی رنگه 

فصلیه ینی اینکه ۳ ماه فقط میشه ازش استفاده کرد 

منم نمره چشمم ۳ هستش اصلا عینک نمیزنم 

مهمونی بریم یا مهمون بیاد لنز میزارم 

دو دوره هست استفاده میکنم دوسه بار چسبید چشمم که از خشکی چشمم بود قطره استفاده کردم و از مایع لنزش بود 

از ی آب لنز دیگه استفاده کردم چند ماهه مشکلی پیش نیامده 

گذاشتنش داخل چشم اوایل سخته ولی دیگه یاد میگیری 

من الان راحت میزارم و در میارم

همین عزیزم 💋