2777
2789

کلا شوهرم اجازه نمیده خونه دوستام برم یا برم بیرون باهاشون و اینا یبار رفتم خونه دوستم با داداش کوچولوم اما شوهرم نمیدونست الان فردا تولدشه بچمم یکماهشه موندم چجوری اجازه بگیرم ازش 

خوشکل خانوما میشه یه صلوات مهمونم کنین ،بگین بهم تا منم بفرستم براتون 😚♥️

چرا اجازه نمیده 

بالاخره یه دلیلی داره دیگه ازش بپرس دلیلشو 

شاید بخاطر مسیرش ،دختره مشکل داره، غیرتیه نسبت ب تنها رفتن شما جایب

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا واقعا

یوقتایی با دوست وقت گذروندن حال ادمو خوب میکنه

قبل کرونا با دوستای دوران دانشگام بیرون قرار میذاشتیم سالی یکی دوبار همو میدیدیم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

اجازه نمیده چیه دختر 😐بگو چقد تو خونه بمونم  میخوام با دوستام ارتباط داشته باشم  دلم براشون تنگ شده

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
اجازه نمیده چیه دختر 😐بگو چقد تو خونه بمونم  میخوام با دوستام ارتباط داشته باشم  دلم براش ...

نودشم میدونه من در کل ۲۴ ساعت اصلا بیرون نمیرم چون کسیو نمیشناسم مگ برم خرید و برگردم 

اما در کل با دوستام اجازه نمیده یا کلاسی بخوام برم 

خوشکل خانوما میشه یه صلوات مهمونم کنین ،بگین بهم تا منم بفرستم براتون 😚♥️
نودشم میدونه من در کل ۲۴ ساعت اصلا بیرون نمیرم چون کسیو نمیشناسم مگ برم خرید و برگردم  اما در ...

چه بد اخه   منطقی باهاش حرف بزن  بگو‌دوست دارم برم   ازش بپرس چرا اجازه نمیده

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
2790
2778
2791
2779
2792