2777
2789
عنوان

اشتی کردیم

253 بازدید | 13 پست

من چند وقتع تو پروسه طلاقم حالا شوهرم اومد خاهش تمنا ک هرچی میخای واست فراهم میکنم و برگشتم هنوز هم دو دلم خاستم برم مشاوره ولی کلا بخاطر یه اخلاقای خوبی ک داره برگشتم  حالا امروز واس اینک از دلم دربیاره با خانوادش رفتیم بیرون حالا خاهراش یه طوری خودشون گرفتن انگاری  راضی نیستن من برگشتم بعد نشسته بودیم سر سفره ب خاهر شوهرم گفتم اون وسیله رو سفره بم میدی گف نه نمیدم اصلا یه طوری ضایع شدم ت جمع فقط ب بهونه دخترم بلند شدم رفتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو چرا ضایع شی اون عقب موندس

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
بخدا ۳۵ یا ۳۶ سالشه خیلی فهمیده رفتار میکنه با بقیه فقط با منه ۱۸ ساله اینطوره شانس ندارم

ای وای عزیزم به رفتار نیس که طرف باید از درون فهمیده باشه 

کلا خواهر شوهرا اینطورین فقط تعداد کمی خوبن

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭

خوش به حالت کاش شوهر منم پشیمون میشد و برمیگشت.مال من سکایت کردم بدترم شد که بهتر نشد.

ببین محل به خانوادشنده بهشم بگو میخوای بمونم نباید خانوادت با من تو رابطه باشن تو دوست داری برو ولی من اصلا دیگه با اونا کار ندارم

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔

کارش واقعا زشت بوده منم توسط خواهر شوهر بی عقلم ضایع شدم تو جمع اول با شوهرت حرف بزن ک از این ب بعد پشتت باشه چیزی گفتن بهت بی احترامی کردن بهشون اجازه نده و جوابشون رو بده بعدش رفت آمدت رو کم کن ک آرامش داشه باشی دفعه دیدیش توام مث خودش رفتار کن البته تو جمع ن ک تورو مقصر کنن اصلا باهاش حرف نزن اگر هم مجبور شدی خیلی سرد و رسمی ولی کلا بی اعتناش کن عفریته پیر رو

متعهد ب چشاش😍💍
کارش واقعا زشت بوده منم توسط خواهر شوهر بی عقلم ضایع شدم تو جمع اول با شوهرت حرف بزن ک از این ب بعد ...

من خیلی کم میبنمشون ولی اینم قبول کن همه چی ب شانسه 

خوش به حالت کاش شوهر منم پشیمون میشد و برمیگشت.مال من سکایت کردم بدترم شد که بهتر نشد. ببین محل به ...

چرا بدتر شد؟ ببین کسی ک میخاد بمونی خودش ب اب اتیش میزنه این ک میخاد بره یه راهشو باز کن بره یه کیک و تیتاب هم بش بده تو راه ضعف کنه شاید لیاقت تورو نداره گلم

من خیلی کم میبنمشون ولی اینم قبول کن همه چی ب شانسه 

اره قطعا شانس تاثیر داره من از طرف خانواده شوهر شانسم صفره گاهی وقتا اینقد ناراحت میشم ولی بازم میگم بزن ب جهنم زندگی آدم مهمه ببین تو آلات آشتی کردی اونا بدشون میاد پ سعی کن رابطه با شوهرت خیلی بهتر بشه ک اونا از حسادت بترکن دقیقا خانواده شوهر منم اینطورن

متعهد ب چشاش😍💍
چرا بدتر شد؟ ببین کسی ک میخاد بمونی خودش ب اب اتیش میزنه این ک میخاد بره یه راهشو باز کن بره یه کیک ...

اره ولی با زندگیم بازی شد آبروم رفت بعد دو خفته زد زیر همه چی

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔
2790
2778
2791
2779
2792