گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
نه ده روزاخرخونه تکونی میکنم باشوهرم باهم البته بیشترکاراگردن اونه من دیسک دارم
خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
وضعیت من دیروز🙂نمیدونید اینا چه قدرررررررر خاک گرفته بودن😷
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
نه زوده هنوز من از دهم اسفند شروع میکنم ده روز وقت براش کافیه.خونم هم احتیاج به تمیز کردن نداره هر روز جارو میکشم فرشا رو دستمال میکشم بوفه و داخل کابینتا رو ظروفم هم که همش تمیزه.فقط میمونه پرده ملافه ها و یه کم به لباسا برسم تو کشوها فقط همینا هست