2777
2789
عنوان

تهوع امیکرون

118 بازدید | 12 پست

دیشب چشم رو هم نذاشتم تا صبح صد دفعه با حال تهوع دویدم تو دستشویی ببخشید ولی دیگه هیچی تو معدم نمونده بود

انگار یه عفونت تو گلوم هست که وقتی بزاقمو قورت میدم اینجوری حالم بد میشه

بگین چیکار کنم خسته شدم از این تهوع😭

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام ببخشید شما خوب شدید؟؟چکار کردیت؟معدتون عفونت کرد دارو براش مصرف کردیت؟؟من بچم دقیقا عین شماست و هر نیم ساعت یکبار بالا میاره دیگه هیچی تو معدش نیست و بزاق دهانش رو بالا میاره دیشب تا صبح نخوابید انقدر گریه کردم براش که حد نداره این دیگه چه مریضیه

سلام ببخشید شما خوب شدید؟؟چکار کردیت؟معدتون عفونت کرد دارو براش مصرف کردیت؟؟من بچم دقیقا عین شماست و ...

سلام بله من شب اول اینجوری بودم فقط، بدترین شب زندگیم بود از بس که بالا اوردم، منم هر نیم ساعت به بار تا صبح همینجوری بالا میاوردم از خواب میپریدم می‌دویدم سمت دستشویی انقد حالم بد بود. خیلی مریضی بدی بود😓

من دکتر بهم فاموتیدین داد قبل از غذا میخوردم، یه قرص ضد تهوع هم هر شب میخوردم

بچتون آزیترومایسین میخوره؟ اگه میخوره بهش ندین اصلا؛ بعضی دکترا سریع آزیترومایسین تجویز میکنن با اینکه اصلا نباید واسه کرونا این دارو رو بدن!

منم میخوردم ولی وقتی دیگه نخوردم حال تهوعی که داشتم هم خوب شد فکر میکنم به آزیترومایسین هم مربوط باشه حال بدی که داشتم.

سلام بله من شب اول اینجوری بودم فقط، بدترین شب زندگیم بود از بس که بالا اوردم، منم هر نیم ساعت به با ...

ممنون از جوابتون الان دیگه حالت تهوع نداره شربت ضد تهوع براش نوشته

آزیتروماسین نمیخوره اما مترونیدازول شربتش رو میخوره 

من نگران اینم هنوز بعد سه روز بیحاله و هیچی نمیخوره

ممنون از جوابتون الان دیگه حالت تهوع نداره شربت ضد تهوع براش نوشته آزیتروماسین نمیخوره ...

عزیزم بیحالی و بی اشتهایی طبیعیه نگران نباشین، هم مریضیش بیحالش میکنه هم اثر دارو ها باعث خستگی و بیحالی میشه

من خودم هم همینجوری بودم مثلا هر وعده غذایی فقط یه تیکه گوشت میتونستم بخورم فقط 

سعی کنید با چیزای مفید مثل گوشت و سبزیجات و غذاهای که چرب نیستن سیرش کنید غذا خیلی تاثیر داره

تا یه مدت بی حالی و بی اشتهایی رو داره بعدا خوب میشه نگرانش نباشین