2777
2789

بچم دوسالو نیمشه شوهر نفهمم نداشت نوزادی ختنش کنیم گف باید بزرگ بشه اون لحظه ک دکتر خواست کارشو انجام بده شوهرم رفته دارو بگیره من دلم نیومد بچممو تنها بزارم موندم پیشش بی حسی رو زدن و جیغ بچم رفت هوا بلافاصله کارشو شروع کرد نزاشت حتا بی حس بشه انگار بدون بی حسی بچمو ب روش سنتی ختنه کردن😢😢😢😢😢😢هی میگفت بسهههه درد می‌کنه مامان  کممممممممک خییییییلی گریه کرد بمیرم براش دستمو دادم دهنش گاز بگیره هی کار آنقدر فشار داده زخم شده دلم ضعف رفت تا خونمون ک چهل دقیقه راه بود مثل دیوونه ها جیغ کشید و اشک ریخت 

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی😔😪

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

آخی الهی😔

پسرمن ۲ماهش بودبردیمش 

طفلی بچم چق گریع کرددد

بمیرممم براش😭

اونجایی ک تتلو میگ: من ازت خیلی توقع داشتم و خیلی عقب موندی ازم اوج غمع..🥀💔ینی میگ ببین ت تنها کسی بودی ک باورت داشتم..! ت دیگ نباید خراب میکردی..!:)🖤   چالش حرف ناشناس👇                                                  https://harfeto.timefriend.net/16522491909894

الهی بگردم ما بچه خواهرمو همون یک ماهگی کردیم 

پسر خودمونم خدا بخواد همون نوزادی که متوجه درد نباشه 

دلت خون شد الهی بگردم خوابید حالا؟

دارو نداده 

ولی ما بردیم اتاق عمل چرا اونجوری نکردی

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)