2777
2789
عنوان

زود عصبی میشم

429 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها من واقعا از این وضعیتی که هستم خسته شدم ...من قبلنا خیلی اخلاقم خوب بود مهربونم بودم دلم نمیومد کسیو ناراحت کنم جلب بازی اصلا بلد نبودم ولی از وقتی ازدواج کردم هرجا کسی آزارم داد سعی کردم رفتارمو عوض کنم و الان اینجایی که هستم یه آدم عصبیه همیشه طلبکار شدم 

بزرگترین مشکلم بدرفتاریم با بچم شده و زود عصبی میشم و همسرم بیشتر اینو میزنه تو سرم 

و جدیدا جرات ندارم حرف بزنم تا مخالفش حرف میزنم سریع جبهه میگیره و قهر میکنه

شاید صفرای بدنت رفته بالا.

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واای الان میخواستم همین تاپیکو بزنم!!!!! خیلی با بچم تند رفتارمیکنم،کاش بمیرم... من یه دختر خییییلی صبور و آرومی بودم نمیدونم چرا اینجوری شدم. بمیرم برا بچم.همش عصبی میشم سرش فقط زل میزنه بهم. کاش بمیرم

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
خودم خیلی خیلی ناراحتم ....وقتی بچمو دعوا میکنم کلی بعدش خودم می‌شینم گریه میکنم

ار چون اون لحظع دست خودت نی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

واای الان میخواستم همین تاپیکو بزنم!!!!! خیلی با بچم تند رفتارمیکنم،کاش بمیرم... من یه دختر خییییلی ...

دقیقاااا حالم از مادر بودنم بهم میخوره😭😭😭وقتایی که با همسرم قهرمو حرف نمی‌زنم خیلی احساس میکنم آروم ترم

چکار باید بکنم

اگه واقعا این طور باشه باید مزاجت رو تعادل برسونی.برو تو پیج دکتر یارقلی.

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶