2777
2789
عنوان

زود عصبی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 39 پست
ار چون اون لحظع دست خودت نی

میدونی بدتر از همه اینه که همسرم منو مقصر همه ی جر و بحثامون می‌دونه....من اوایل ازدواج خیلی مایه گذاشتم و شوهرم با رفتاراش که به قول خودش بلد نبوده خیلی سرد کرد از محبت از توجه کردن بهش

مادرا به خودتون نمیرسید اینطور عصبی میشین 

اگر فکر کنی قراره تا چهارتا بچه دار بشی از الان خودتو آماده میکنی و اعصابتو و کم هونی و همه چیزتو کنترل میکنی ولی میگی همین آخریشه و دیگه نمیارم باعث میشه به خودت نمیرسی  کم خونی  و انواع مریضی های اعصابو میگیری

به خودت برس بچه بیچاره رو چیزی نگو 

در ۸۰ درصد موارد حق با بچه هست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میدونی بدتر از همه اینه که همسرم منو مقصر همه ی جر و بحثامون می‌دونه....من اوایل ازدواج خیلی مایه گذ ...

خب ار اصولا مردا دست پیش میگیرن

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

شدید ....سر زایمانم پلاکت خونم اومد پایین و دیگه ام بعدش من قرص نخوردم هیچی

بهت تبریک میگم 😳 میخوای  الان راحت هم باشی!!!

حتماحتما کم خونیه خودتو جبران کن

یه مولتی ویتامین خارجی که زینک هم داشته باشه با قرص آهن خارجی میگیری هر شب میخوری.

احتمالا کمبود ویتامین دی هم داری ویتامین دی رو آز بده ببین چنده اگه کمه هر صبح یه قرص ویتامین دی هزار و کلسیم میخوری 

این طوری آرومه آروم و خوش خنده میشی

بخدا هی میبینم تو خودشه یا یجور اخماش بهم هی میپرسم چیزی شده ناراحتی بعد یهو جبهه میگیره که دنبال به ...

محلش ندع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بهت تبریک میگم 😳 میخوای  الان راحت هم باشی!!! حتماحتما کم خونیه خودتو جبران کن یه مولتی ویتا ...

خدا خیرت بده ....خودم میدونم که بدنم کمبود داره ولی نمی‌دونستم روی  این عصبی شدن هام  هم تاثیر داره

یعنی حالم روبراه میشه؟

آره بابا نگران نباش از اولم پر زور تر و شادتر میشی

این بچه های مدل لباس رو ببین چقدر شادن حیفه بچت نیست همش اذیتش کنی از خونه باید همش صدای خنده بچه به گوش بیاد باهاش بازی کن بچه کیف کنه

ببین بطوری خودتو با ویتامین ها بازیابی کن که انگار میهوای برای بارداری آماده بشی یعنی منظورم اینه خیلی خوب تغذیه خودتو برس

اگر هر شب اندازه دو سه تیکه کوچیک گوشت آبپز کنی بعد شام گوشت و آبشو بخوری خیلی عالی نیشه 

اصلا نیاز نیست مقدار گوشت زیاد باشه مهم تداوم در استفاده هست

بچت چند وقتشه؟ 

😔😔😔محلش نمیدم بعد یه هفته خودش میاد دوباره سمتم....واقعا حالمو خراب میکنه احساس میکنم فقط منو بخا ...

اکثر مردا اینطورن تنها نیستی