2777
2789
عنوان

ف*ال قهوه بیاین

107 بازدید | 15 پست

دخترا من قهوه خوردم گفتم با یه تیر دوتا نشون بزنم حالا شما بگین معنی این چیه 

عکس میزارم

ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای منم بگیر  بگو ازدواج میکنم یا نه

من بلد نیستم گفتم اگه کسی بلده بهمون بگه

ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷

اینو شبیه یه مرد میبینم من😕اولین دفه ک دیدم این ب ذهنم اومد

یه شارژ ده تمونی بخرید،بعد رمزشو بفرستید برا من، امشب خبر خوبی میشنوی، به کسی هم که دوسش داری میرسی.                          منم اولش باورم نشد ، خیلی عجیبه حتما امتحان کنید.                                                                    انجام ندی فلج میشی ، زندگیت خراب میشه،دستت قطع میشه،اصن میمیری                                          حالا خود دانی🤷🏽‍♀.   تاپیک های حس ششم ، داستان زندگی ، دعوای جاری و مادرشوهر و عروس اینا تگم کنید ،   با تچکر ،،،،،( رو سنگ گبرم بنویسید ، اگر اِشگ ماشین نبووود شاید الان گبری نبود ، سیس ماس  سلامتی ماشین بازا) ، کاربر صلح طلب🏳 ، اما بحث کنید بحث میکنم 🧢
جغد افتاده یه مشکل یارویدادبد

یا خدا

اینو شبیه یه مرد میبینم من😕اولین دفه ک دیدم این ب ذهنم اومد

مرده خم شده 😂 متخصصین عزیز چه معنی میده 

عینک افتاده یه قضاوت صحیح

کو ، نمیبینم چرا😂

یه شارژ ده تمونی بخرید،بعد رمزشو بفرستید برا من، امشب خبر خوبی میشنوی، به کسی هم که دوسش داری میرسی.                          منم اولش باورم نشد ، خیلی عجیبه حتما امتحان کنید.                                                                    انجام ندی فلج میشی ، زندگیت خراب میشه،دستت قطع میشه،اصن میمیری                                          حالا خود دانی🤷🏽‍♀.   تاپیک های حس ششم ، داستان زندگی ، دعوای جاری و مادرشوهر و عروس اینا تگم کنید ،   با تچکر ،،،،،( رو سنگ گبرم بنویسید ، اگر اِشگ ماشین نبووود شاید الان گبری نبود ، سیس ماس  سلامتی ماشین بازا) ، کاربر صلح طلب🏳 ، اما بحث کنید بحث میکنم 🧢
مرده خم شده 😂 متخصصین عزیز چه معنی میده 

فکرای ناجوری ب ذهنم میاد😂

ستاره پنج پر افتاده یه  شانس خوب افتاده برات

واقعا چه عالییی