2777
2789
عنوان

ف*ال قهوه بیاین

107 بازدید | 15 پست

دخترا من قهوه خوردم گفتم با یه تیر دوتا نشون بزنم حالا شما بگین معنی این چیه 

عکس میزارم

ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای منم بگیر  بگو ازدواج میکنم یا نه

من بلد نیستم گفتم اگه کسی بلده بهمون بگه

ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷

اینو شبیه یه مرد میبینم من😕اولین دفه ک دیدم این ب ذهنم اومد

یه شارژ ده تمونی بخرید،بعد رمزشو بفرستید برا من، امشب خبر خوبی میشنوی، به کسی هم که دوسش داری میرسی.                          منم اولش باورم نشد ، خیلی عجیبه حتما امتحان کنید.                                                                    انجام ندی فلج میشی ، زندگیت خراب میشه،دستت قطع میشه،اصن میمیری                                          حالا خود دانی🤷🏽‍♀.   تاپیک های حس ششم ، داستان زندگی ، دعوای جاری و مادرشوهر و عروس اینا تگم کنید ،   با تچکر ،،،،،( رو سنگ گبرم بنویسید ، اگر اِشگ ماشین نبووود شاید الان گبری نبود ، سیس ماس  سلامتی ماشین بازا) ، کاربر صلح طلب🏳 ، اما بحث کنید بحث میکنم 🧢
جغد افتاده یه مشکل یارویدادبد

یا خدا

اینو شبیه یه مرد میبینم من😕اولین دفه ک دیدم این ب ذهنم اومد

مرده خم شده 😂 متخصصین عزیز چه معنی میده 

عینک افتاده یه قضاوت صحیح

کو ، نمیبینم چرا😂

یه شارژ ده تمونی بخرید،بعد رمزشو بفرستید برا من، امشب خبر خوبی میشنوی، به کسی هم که دوسش داری میرسی.                          منم اولش باورم نشد ، خیلی عجیبه حتما امتحان کنید.                                                                    انجام ندی فلج میشی ، زندگیت خراب میشه،دستت قطع میشه،اصن میمیری                                          حالا خود دانی🤷🏽‍♀.   تاپیک های حس ششم ، داستان زندگی ، دعوای جاری و مادرشوهر و عروس اینا تگم کنید ،   با تچکر ،،،،،( رو سنگ گبرم بنویسید ، اگر اِشگ ماشین نبووود شاید الان گبری نبود ، سیس ماس  سلامتی ماشین بازا) ، کاربر صلح طلب🏳 ، اما بحث کنید بحث میکنم 🧢
مرده خم شده 😂 متخصصین عزیز چه معنی میده 

فکرای ناجوری ب ذهنم میاد😂

ستاره پنج پر افتاده یه  شانس خوب افتاده برات

واقعا چه عالییی