2777
2789

امروز من از ساعت ۱۷:۳۰تا۱۹:۴۵ کلاس داشتم من  ساعت اول رو نبودم به استادم گفتم تولدم بوده تولد داشتیم ساعت اول نبود گفت کادو چی گرفتی گفتند طرف ما پول میده میگه پس پول نصف. نصف 😐💔 بچه ها من چاخان زدم ✌🏻😐  بگید چیکار کنم رفته بودم مانتو بگیرم  که پسند نکردم  

تولد من ۱۹شهریوره 😐💔  

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی استاد انقد پیگیره که بره ته شناسنامه تو رو دربیاره

#آقا جانا چه کنم ار نکشم بار جفایت....... درمورد نام کاربریم،هر اسمی میزدم تکراری بود ،در نهایت تو کلمات پیشنهادی موبایلم این اسم رو‌پیدا کردم وارد کردم و ثبت شد! معنای خاصی نداره
شوخی کرده بابا

آخر کلاس شماره کارت داد گفت تولدم ۱۷اسفنده واریز کنید  کادوهاتون 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

بگو خودم لازم دارم پولمو شما کادوی خودت رو هم بده بی زحمت

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ینی استاد انقد پیگیره که بره ته شناسنامه تو رو دربیاره

پرسید کادو چه گرفتی من گفتم طرف ما پول میدن