2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی تو بهداشت گفتن کمه تو ۴ماه باید ۷کیلو باشه

بهدایت چرت و پرت زیاد میگه از این حرفا به منم زدن با گریه بردمش متخصص بچه رو گفت خانوم اینا چرت و پرته وزن بچه عالیه حرف بهداشت رو گوش نکنید 

والا پسر من الان ۱۷ ماهشه ۸۲۰۰ وزنش دکترم گفته خوبه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بهدایت چرت و پرت زیاد میگه از این حرفا به منم زدن با گریه بردمش متخصص بچه رو گفت خانوم اینا چرت و پر ...

جدی؟آخه من وزن تولدش ۳کیلو و ۹۰۰بود حالا شده ۶بهداشت گفت کمه ولی متخصص گفت خوبه ولی اگه بیشترم بود بهتر بود ولی درست شیر نمیخوره

جدی؟آخه من وزن تولدش ۳کیلو و ۹۰۰بود حالا شده ۶بهداشت گفت کمه ولی متخصص گفت خوبه ولی اگه بیشترم بود ب ...

فقط به حرف متخصص گوش کن متخصص در زمینه درس خونده ولی بهداشت چند تا ماما هستن که فقط یه فرم رو مطالعه کردن همه بچه ها رو با یه فرمول پیش میبرن درحالی که متخصص میگفت این اشتباه ترین روشه هر بچه یه طوره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بهدایت چرت و پرت زیاد میگه از این حرفا به منم زدن با گریه بردمش متخصص بچه رو گفت خانوم اینا چرت و پر ...

سلام عزیزم واسه بچه ۱۷ ماهه اونم پسر ۸۲۰۰ خیلی کمه ها تو ۶ یا ۷ ماهگی معمولا ۸ کیلو هستن 

سلام عزیزم واسه بچه ۱۷ ماهه اونم پسر ۸۲۰۰ خیلی کمه ها تو ۶ یا ۷ ماهگی معمولا ۸ کیلو هستن 

نه عزیز من پسر من کلا کم وزن به دنیا اومد و دکترش با توجه به وزن زمان تولدش گفت نرماله البته بهداشت هم پنجشنبه بردم برای واکسن ۱۸ ماهگی گفت نرماله