2777
2789

بله اگه روند درمانتو قطع نکنی میشه 

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلی دارم ولی نه مو زائد دارم نه اضاف وزن نه ریزش مو  پریودم هم منظمه ولی تنبلی دارم😥😭😭😭...

خب ژن معیوبشو داری ولی مهم اینه که علائم نداری

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
تا پارسال که نداشتم والله  مامانم اینا هم ندارن  ولی برا چکاپ سونو دادم کع فهمیدم اوضاع ...

تو فامیل ندارین؟

من فکر میکنم از وقتی تنبلیمو درمان کردم موهام بهتر شده

چجوری درمان کردیش

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

چجوری درمان کردیش

دکتر بهم قرص متفورمین وکلومیفن داد با آمپول آزاد سازی...

البته دو ماه اینجوری زدم باردار نشدم بعد رفتم ی دکتر دیگه سنومو دید گفت از تنبلی تخمدان خوبی مشکل نداری پرولاکتینت بالاست بهم دارو برا اون داد

شوهرمم وایکوسل داشت عمل کرد دقیقا بعد عملش باردار شدم 

ولی قبل مصرف آمپولا فولیکولم ۵ و ۶ بود بعدش به ۲۶ واینا رسید