mansoureh10 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 4218 عنوان فیلم سینمایی بگیدد 77 بازدید | 13 پست هیجانی و کمدی شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..! 1400/11/28 | 20:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mansoureh10 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 4218 چرا کسی نی😑 شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!
_دینامیت_ عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 33954 چرا کسی نی😑 خوابن برو بعدا بیا خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
farzane_hs عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 717 تسویه حساب زیادطنز نیس ولی قشنگهرحمان۱۴۰۰تگزاس معلق بین زمین وآسمون
aretmis عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 9908 اره من میخوام بگو لطفا جنگیر(۱) کانجورینگ ،۳،۱،۲ توطئه آمیز یا موذی ۱،۲،۳وحشت در امیتی ویل امیتی ویل بیداریاز شر شیطان نجاتمان ده.ارواح سرگردانکلبهکلبه ای در جنگلکلبه وحشت ۱ تا ۴ضبط ۱،۲از گور برخواستهارواح سرگردانسکوت مرگبارمترسکهای ترسناک۱،۲،۳راهبه،موروثی بدخیمکینه۱،۲،۳،۴خشمگینانترسانندهارواح تاریکیهالووین جمعه ۱۳پیچ اشتباه ۱ تا ۶تپه ها هم چشم دارند ۱ تا ۶شهداحلقه ۱،۲۳ماماجن زدگی در کنتیکتجن گیریه امیلی رزمیدسامرما هنوز اینجائیمشب وحشت رادیو کابوسبابادوکشیوعایت(آن) ۱،۲چشمشیطان مردهپسرجیغ۱،۲،۳،۴اره ۱ تا ۶چاکی
aretmis عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 9908 اره من میخوام بگو لطفا عزیزم اگه ژانر اسلشر میخوای قتل و خون و خونریزیپیچ اشتباه ۱ تا ۶اره ۱ تا ۶تپه ها هم چشم دارند ۱ تا ۶....اینا قسمتهاش متفاوته و به هم ربطی نداره.فیلمهای خشمگینانتریفیر ۱،۲هالووین ۱تا۴ نمیدونم ۵ به بعدش اومده یا نهجیغ ۱ تا ۴
aretmis عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 9908 اره من میخوام بگو لطفا اگه در مورد ماورا طبیعه و شیطان و جن میخوایجنگیر(۱) عالیه حتما نگاه کن ساخته ۵۰ سال پیشه و بعد ۵۰سال هنوز تو صدر فیلمهای ترسناکه.کانجورینگ ۱توطئه آمیز ۱شوم ۱،۲
زن_انیشتین عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 1053 جنگیر(۱) کانجورینگ ،۳،۱،۲ توطئه آمیز یا موذی ۱،۲،۳ وحشت در امیتی ویل&n ... واو ممنونمممم
زن_انیشتین عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 1053 اگه در مورد ماورا طبیعه و شیطان و جن میخوای جنگیر(۱) عالیه حتما نگاه کن ساخته ۵۰ سال پیشه و بعد ۵۰س ... کدومش بهتره از نظر خودت
aretmis عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 9908 اره من میخوام بگو لطفا این فیلمها هم بر اساس واقعیت ساخته شدن تو تیتراژشون میگهاز شر شیطان نجاتمان دهوحشت در امیتی ویلامیتی ویل بیداریجن زدگی در کنیتیکتجنگیری امیلی رز
aretmis عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 9908 کدومش بهتره از نظر خودت اینا از رو واقعیت ساخته شدن ولی من اعتقادی ندارم.از شر شیطان نجاتمان دهوحشت در امیتی ویلامیتی ویل بیداریجن زدگی در کنیتیکتجنگیری امیلی رزجنگیر(۱) رو حتما نگاه کن عالیه فقط شماره ۱ ساخت سال۱۹۷۳کانجورینگ ۱شوم۱،۲توطئه آمیز ۱