2777
2789
عنوان

دیگه دارم میمیرم😭

712 بازدید | 48 پست

۵ هفته سه روزمه یه هفتس نتونستم درست حسابی چیزی بخورم فقط استفراغ معدم خیلی درد میکنه هیچی تاثیر نداره😭دمیترون.سرم.امپول.سیرابی هیچکدوم تاثیر نداشت .خسته شدم چیکار کنم خدااا😭😭😭بیچاره شوهرم حال هیچ کاریو ندارم غذا هم نمیتونم درست کنم 

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمممممم

میگذره ایشالله

ب سلامتی بغل بگیری بچه تو

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

عزیزم درکت میکنم من هم مثل تو بودم 

ولی ببین با چی حالت خوبه چی میتونی بخوری همونو لخور 

من نمیتونستم آشپزی کنم و از خونه خووم بدم میومد 

انقدر سخت گذشت که تا دو سال بعد از زایمانم حالم بد بود و خسته بودم .

ولی تو تمام تلاشتو بکن مواد لازم و به بون برسونی 

عزیزم نگران نباش این روزا میگذره همسرتم به خوبی میفهمه که الان نمیتونی مثل قبل باشی وقتی چیزی نخوری و تهوع داری کاری هم نمیتونی بکنی اگه امکان داره برو خونه مادر یا خواهرت چون آدم تو خونه خودش حالش بدتره یه جایی میره بهتر یکم شده در حد چند تا بسکوییت پتی بور یا موز یا هر چی میلت میکشه بخور چیز کم و مقوی بخوری بهتره تا غذای زیاد

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
دکتر برو شاید ویروسی میکروبی چیزی گرفتی

یبار پیش دکتر خودم رفتم سرم امپول دمیترون داد.فردا صبحش بیمارستان رفتم بازم سرم امپول.خوب نشدم

عزیزم درکت میکنم من هم مثل تو بودم  ولی ببین با چی حالت خوبه چی میتونی بخوری همونو لخور  ...

هیچییییی دلم نمیخاد بخورم وای خیلی سختمه

یبار پیش دکتر خودم رفتم سرم امپول دمیترون داد.فردا صبحش بیمارستان رفتم بازم سرم امپول.خوب نشدم

چی بگم والا 

حامله ای هرچیزی نمیتونی بخوری 

انشالله خوب میشی

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید