2777
2789
عنوان

دیگه دارم میمیرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 48 پست
اصلا دلم نمیخاد چیزی بخورم.معدم خالیه کلی استفراغ میکنم چ برسه بخورم

منم مثل خودت بودم، از هفته ی ۶ همه اش زیر سرم بودم تا ۶ ماه

زردآب دیگه بالا می آوردم و دل درد می مردم

دمیترونم خیلی کم اثر بود سعی کن زیاد مصرف نکنی

میوه ی به من خشک کرده اش رو از مادرم می گرفتم و می خوردم،سوپ‌مقوی اماده شده بعنی کسی برام می پخت می خوردم،سیب قرمز زیاد بود کن،گل محمدی بود کن

اصلا به خودت استرس نده

بیشتر غذاهای روون بخور

بِه یادت نره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم مثل خودت بودم، از هفته ی ۶ همه اش زیر سرم بودم تا ۶ ماه زردآب دیگه بالا می آوردم و دل درد می مر ...

من از همه چی بدم میاد😔بهشون فک میکنم حالم خراب میشه وای خدا زود خوب شم

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊
منم مثل خودت بودم، از هفته ی ۶ همه اش زیر سرم بودم تا ۶ ماه زردآب دیگه بالا می آوردم و دل درد می مر ...

منظورم بووو کن بوده

اشتباه تایپی

استشمام عطرهای طبیعی خیلی کمک می کنه

همیشه بیسکویت ماد پیشت باشه ریز ریز بخور نذار معده ات خالی باشه

از ته دلت دعا کن خوب شم زود.من طاقت دردم کمه سره حاملگی قبلی بخاطر لک بینی کلی حالم خراب گرفته بود ک ...

ایشالله عزیزم خوب میشی خیلیا تا هجده هفته همیطورن ولی من بدبخت هنوز هوق میزنم بخدا منم دیگ نا ندارم فقط میشینم گریه میکنم صدای آب روهم ک میشنوم استفراغمیکنم

من از همه چی بدم میاد😔بهشون فک میکنم حالم خراب میشه وای خدا زود خوب شم

خوب هرکی مثلت باشه همینه بدش میاد دیگه،ببین من در یخچال باز می کروم حالم به هم می خورد،تازه شوهرم انقدر بی معرفت بود،پا میشد برای خودش غذاهای بو داره آزار دهنده می پخت می خورد من فقط اوق می زدم

باید قوی کنی خودتوو

اینکه بدت  میاد طبیعیه

حالا هی بگوووو فایده اش چیه؟؟؟؟؟

بدنت اگر چیزی بهش نرسه بچه ات اذیت میشه خودتم

همیشه شوهر من متعجب بود   چرا موقع پریودی   درد ندارم آخه خواهرش درد داشت به حدی که میرفتن ...

اسپند برای خودت بدود و انقدر هم نگو عزیزم چشم می زنی خودتو 

همسر منم همینطوره و مادرش و خواهرش،توپم تکونشون نمی ده،برعکسش من و پسرم

خوب هرکی مثلت باشه همینه بدش میاد دیگه،ببین من در یخچال باز می کروم حالم به هم می خورد،تازه شوهرم ان ...

نه خداییش شوهرم همه چیو بزور میگ بخور.اونم ناراحته از این وضعیت من خیلی بده این حال.یه هفتس اینجوریم روری نشده گریه نکنم

نه خداییش شوهرم همه چیو بزور میگ بخور.اونم ناراحته از این وضعیت من خیلی بده این حال.یه هفتس اینجوریم ...

از قدیم گفتن نازکش داری ناز کن،نداری پاتو دراز کن😂😂

گذشته ازینکه ناز می کنی و نازکش داری اما فراموش نکن با روحیه و تغدیه باید بدنت رو اول برای خودت بعدشم برای جنینت سالم نگه داری

اول راهی،با خودت تمرین کن،نفس های عمیق بکش،صبحانه و وعده های غذاییت رو سبک کن و مقوی

از ما گفتن بعدا نگی کسی نبود بهم بگه😁😂😂

هیچی تاثیر نداره.دیشب زنگ زدم بیمارستان بخش زنان گفتم معدم داره میترکه گفت پنتوپرازول بخور نصفه شب ش ...

اره اسم قرصه که میخورم همینه صبح ها قبل صبحانه بخور  شربت ادی ژل هم ضد اسید هم عالیه نیم ساعت بعد از غذا بخور یه دوروز از اینا بخوری حالت بهتر میشه منم مثل تو بودم از هفته ۵ اینجوری بودم تا ۱۰ دیگه هفته ۱۰ کم کم بهتر شدم 

از قدیم گفتن نازکش داری ناز کن،نداری پاتو دراز کن😂😂 گذشته ازینکه ناز می کنی و نازکش داری اما فرام ...

ممنون گلم از راهنماییت

اره اسم قرصه که میخورم همینه صبح ها قبل صبحانه بخور  شربت ادی ژل هم ضد اسید هم عالیه نیم ساعت ب ...

وای خیلی مونده ک🥺