2777
2789

که یه نفر بهش گفته بخت اینو(یعنی منو) من بستم من واقعا نگرانم چطور باید بفهمم البته خواستگارنداشتمو گذاشتم پای سن کم اما دعایی چیزی هست

گوه خورده سه چهار ماه نمازشب بخونی باز میشه زیارت امام رضایاامام حسینم بری بازمیشه

عزیزم برای مشکلات مالی چیکار کنم 

من واقعه توسل معراج استغفار مزمل هرچی بگی خوندم و میخونم 😔

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برای مشکلات مالی چیکار کنم  من واقعه توسل معراج استغفار مزمل هرچی بگی خوندم و میخونم 😔

استغفاروادامه بده.هرروز بعد نماز صبح صدوده مرتبه بگید اللهم اغننی بحلالک عن حرامک وبفضلک عمن سواک.اول واخرش هم یه دونه صلوات بگیددرطول روزم هرچقدر بیشتربگید نتیجه بهتره.من این ذکرو تضمین میکنم فقط ادامه بدید

استغفاروادامه بده.هرروز بعد نماز صبح صدوده مرتبه بگید اللهم اغننی بحلالک عن حرامک وبفضلک عمن سواک.او ...

من هر روز همه اینا رو میگم بخدا

110 تا هم استغفار میگم و هم اون یکی ذکرو میگم ی سال بیشتره😥😟😔😔

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
من فقط دو سه ماه پشت سرهم گفتم درست شد نکنه دو روز میگی چند روز نمیگی 

ن هر روز صبح میگم 😟