2777
2789
عنوان

دیشب وسایلمو جمع کردم که برم اما...

604 بازدید | 34 پست

اونایی که در جریان تاپیک برداشتن گوشی دوم همسر بودن 

گفتم داره بهم خیانت میکنه هر بار ی چیزی پیدا میکنم 

دیشب دعوای بدی کردیم لباسامو‌ جمع کردم که برم زنگ زدم به خانوادم که بیان دنبالم مادر شوهرم اومد گفت نکن نرو مادر چرا داری خراب میکنی زندگیتو خودش کلی گفت نرو دست روی قرآن گذاشت گفت تا حالا بهت خیانت نکردم🤯😳😳😳

گفتم قرآن بزنت‌ 

خانوادم داشتن میومدن گفت میشه نری تروخدا نرو من عاشقتم جونمی 

در لحظه آخر زنگ زدم گفتم فعلا نیاین 

میشه کمکم کنید واقعا حالم بده نمیدونم باید چکار کنم کم آوردم 

حالا امروز میخوام تصمیم بگیرم تموم لباسام وسط خونه اس جمع کنم برم‌ یا بمونم ؟؟؟؟

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلی گریه کردم از دیشب تا حالا حالم واقعا بده

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
نمی دونم والا .. بچه هم داری

نه 

چیشد مگه دیشب چی دیدی

گوشی دوم 

فیلم تولد تو باغ با دوست دخترش 

صحبت کردنش تو حیاط به گوشی دوم با ی زن 

فالوورا اینستا ۷۰ درصد دختر

شرکت تو لایو دخترا 

بد چشم 

بد دل 

بد دهن 

من همش تو خونه اسیرم نمیزاره برم بیرون به هیچ عنوان ولی خودش همش بیرونه

ان شاء الله امام زمان کمکت کنن سخته واقعا درک می کنم 💔💔

میشه آبجی جون این و تک کنی 

بهارمقدم

مطمئنی بهت خیانت میکنه؟ مدرکی دیدی ازش؟

فیلم 

فیلم 

اگه مطمئنی دیگه ارزش خودت رو پایین نیار

مردی که خیانت میکنه بعد قرآن قسم میخوره که کاری نکردم خیلی باید پست باشه تصمیم با خودته واقعا میتونی این شرایط رو تحمل کنی؟ چون بعدا پشیمون میشی

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی