2777
2789
عنوان

پیاده روی شماهارو لاغر کرده؟

152 بازدید | 5 پست

من دوساله رژیمم بخاطر کلا ۶ کیلو که کم نمیشه

کم کاری تیرویید دارم تازه فهمیدم با ازمایش

پیاده روی خوبه روزی چند ساعت؟ بعد عید باشگاه هم میرم

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیاده روی منم لاغر کرد ، البته من چیزیو حذف نمیکنم 😜😂 تا جون دارم میخورم بعد هم زیاد میرم‌ پیاده روی ، رقص و ورزش 😁 چون واقعا نمیشه نخورد ، البته الان خیلی لاغر مردنی شدم بخاطر کرونا🤒

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
پیاده روی منم لاغر کرد ، البته من چیزیو حذف نمیکنم 😜😂 تا جون دارم میخورم بعد هم زیاد میرم‌ پیاده ر ...

چند ساعت عزیزم؟

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
چند ساعت عزیزم؟

من چون چاق نبودم و فقط اضافه داشتم یه چند کیلویی ، فکر می‌کنم ۲ و نیم ساعت 😅 ولی با فاصله و استراحت بود ، مامانم بیشتر میرفت ، 

ینی یه بار صبح میرفتیم ، یه بار عصر ، یه بارم شب ، در کنار اینا تو خونه هم ورزش میکردیم 🏃‍♀️ بعد چند مدت همه اینجوری شدن 🤨😳😳 بیشتر برا مامانم ، اینم بگم رژیم سخت نگیری ، عوارض داره ، فقط ماکارونی و برنج و نون و اینارو کم کن ، 

من خودم عشق ماکارونی ام میخوردم ولی کم ، اگه دربرابر خوشمزه جات ها تحمل نداری کلا کم درست کن مجبور میشی🥲 میوه و سبزی مایعات زیاد بخور صورتت لاغر نشه 😘😘

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤