2777
2789
عنوان

فرزند پسر

355 بازدید | 29 پست

هورمونش فرق داره؟؟

برا من ب هیچ وجه فرق نداره جنسیت فقط خدا منو لایق بدونه کافیه

فقط میخوام بدونم هورمون بچه ی پسر کمتره؟ممکنه تو دیر مثبت شدن بیبی چک موثر باشه؟خودم اینطور شنیدم ک هورمون کمتری ترشح میشه نمیدونم درسته یا ن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته دیر حاله میندازه  از من هم پسر بود ولی سقط شد😭😭😭😭

من اقدام کردم ولی تستم هنوز مثبت نشده 

هیج فرقی نداره برام دختر یا پسر فقط میخوام احتمال بدم ک چرا هنوز مثبت نشده😔

برای من که اینطور بود برای دخترم پنج روز مونده به موعد بی بی مثبت شد برای پسرم قشنگ چهار روز از موعد ...

واقعا؟؟؟؟عزیزم علایم داشتی؟خدا بچه های گلت رو حفظ کنه

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ناامید شدم خدا حفظش کنه گلم

سلامت باشی...خواستم بگم ربطی به علائم نداره...بچه اولمم پسره ولی روز موعد مثبت شد 

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
علایم داشتی قبل پریود ؟ خدا حفظشون کنه عزیزم

درد شبیه پریودی. داشتم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
واقعا؟؟؟؟عزیزم علایم داشتی؟خدا بچه های گلت رو حفظ کنه

ممنونم پسرم برام نموند اخرای بارداری از دست دادمش،نه برای پسر هیچی بعد تجربه هم نداشتم عقلم نمی‌کشید برم آزمایش بدم،اینقدرم بارداری راحتی داشتم خدا می‌دونه ،اما دخترم فکر کن این هفته اقدام داشتم هفته بعد ک لقاح تشکیل میشد من چنان دردی داشتم ک گریه میکردم ،قشنگ فلج شده بودم که همون موقع به شوهرم گفتم حامله ام،پنج روز مونده مثبت شد ،و بارداری خیلی سختی بود