2777
2789
عنوان

فرزند پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 29 پست
قبل موعود مثبت شد یا روز موعود

روز موعد لکه بینی لانه گزینی داشتم بعد رفتم آزمایش مثبت بود...قبلش بی بی چکام منفی میشد

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین فقط🥺

اره لکه بینی هم بود 

یادم.اومد نفخ هم داشتم که مرتب عرق نعنا میخوردم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
ممنونم پسرم برام نموند اخرای بارداری از دست دادمش،نه برای پسر هیچی بعد تجربه هم نداشتم عقلم نمی‌کشید ...

منم هفته ی پیش در حد مرگ درد زیر شکم داشتم حالت تهوع داشتم 

۱ ام این ماه باید پریود بشم ولی امروز تست زدم منفی بود😔

بگردم برا دلت

😭😭😭😭😭😭😭 

برای من اصلا مهم نبود جنیستش فقط سلامتی رو میخواستم 😭

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞
مگه میشه تا سی هفتگی هیچ آزمایشی نداده باشی

عزیزم دارم میگم آزمایش بتا بارداری نرفتم همون روز موعد بدم ،اینو منظورم بود،تا سی هفته هزارتا آزمایش و سونو رفتم مگه میشه نرفته باشم 

عزیزم دارم میگم آزمایش بتا بارداری نرفتم همون روز موعد بدم ،اینو منظورم بود،تا سی هفته هزارتا آزمایش ...

ببخشید من تجربه ندارم میپرسم. همیشه برام سوال بود چه لزومی داره روز موعد میرن بتا میگیرن آزمایش میدن. میخوان بدونن باردارن که هستن دیگه

ممنونم. چه زمانی باید بتا داد؟ همون موقع که بی بی چک مثبت شد؟

خواهش میکنم،همون روز موعد که پریود نشدی یا فرداش ،وقتی که دیگه بی بی پر رنگه و مطمئنی بارداری،کلا این آزمایش رو باید نشون دکتر بدی تا دیگه برات پرونده درست کنه و تحت نظر باشی