2777
2789
عنوان

عشق مجازی

889 بازدید | 26 پست

من دختری بودم که هم تو مجازی و هم توی واقعی کلا به پسرا محل نمیدادم، چند وقتی فکنم حدود 7 ماه توی گروه چت زبان بودم و اونجا چت میکردم و با یه معلم زبان بود (قبلا فقط یه زبان اموز بود ولی جدیدا معلم شده) اشنا شدمو اون ازم خوشش اومده بودو گف که دیدم چون دختر خوبی هستی و به هر پسری محل نمیدی خوشم اومد، خلاصه من قبول نکردم و چند روز بعدش از دوستاش خبر دار شدم که انگار افسردگی گرفته و این چیزا، منم خب دلم سوخت قبول کردم وبا اینکه اولش حسی نداشتم اما الان با گذشت 6 ماه از رابطه خیلی ازش خوشم اومده ولی خب یه مشکل اساسی که هست بحث دور بودن و خانواده هاس

چند وقت فکنم حدود 3 هفته از هم جدا بودیم کاملا ینی پیام نمیدادیم و خیلیی سخت بود

بعد 3 هفته باز خودش اومد اصرار و خواهش ک توروخدا برگرد منم چون دوسش داشتم برگشتم ولی لطفا میشه راهنمایی کنین ایا به ازدواج ختم میشه یا ن

اون زاهدان زندگی میکنه و من اصفهان، ولی داره برا کنکور میخونه که حداقل اصفهان قبول شه

تیکر بارداری نیست👀

اصلا فرهنگ‌های این دو شهر به هم‌میخوره؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاری به مشکلا اختلاف فرهنگی  ندارم

کاری به اینکه شما هیییییییچ شناختی از هم ندارین ندارم

کاری به اینکه ازدواج ریسکه و مجازی این ریسکو بزرگتر میکنه ندارم

ولی بنظر خووووووووودت عشقی که با چت کردن پا بگیره چقدر واقعیه؟؟؟؟چقدر پایه داره؟

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
میتونی تو دو خط فشرده بگی؟

با ی معلم زبان دوست شده و اسیم تا الان با پسرا نبوده از این خوشش اومده

ی بارم جدا شدن اون امده گریه زاری اوکی شدن

اون زاهدان اسی اصفهان داره برا کنکور میخونه حداقل اصفهان بیاره

ایا این رابطه ب ازدواج ختم میشه؟

اصلا فرهنگ‌های این دو شهر به هم‌میخوره؟

فرهنگو میشه دوطرف باهاش کنار اومد

اونطورم که خودش میگفت دوتا از داداشای دیگش یکیشون مشهده و یکیشون یزد

کلا سابقه داشته

تیکر بارداری نیست👀
قبلا داده بوده ولی خب ترازش خوب نبوده صبر کرده تا الان

خودت چند سالته

اون چند؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

اینکه احتمال نرسیدنتون به هم خیلی بیشتر از رسیدنتونه رو مطمئنم

بالاخره این رابطه تموم میش وشمایی که ضربه بدی میخوری نه اون پسر

اینو منی دارم میگم بهتون که خودم یه پسرم

(کاربر مرد)
قبلا داده بوده ولی خب ترازش خوب نبوده صبر کرده تا الان

عزیزم اون تکلیفش با خودش مشخص نیست 

باید چند سال منتظر بمونی اگه اعتماد داری بهش .میتونی بمونی 

خانواده هم راضی میشه 

یا الله 

وجودت عَجب آرامشی داره خدا💚                                           
فرهنگو میشه دوطرف باهاش کنار اومد اونطورم که خودش میگفت دوتا از داداشای دیگش یکیشون مشهده و یکیشون ...

یزد و مشهد همسایه های همون استان هستن

اصفهان نه.

اصلا فرهنگ ها همخوانی نداره

دو طرف بله کنار میان

خانواده ها کنار نمیان!

زااااهدان🥴🥴🥴🥴🥴🥴

اصفهان؟🥴🥴🥴🥴🥴🥴

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز