2777
2789

علایمش چیه؟

من یکی رو میشناسم.. مدام میگه بقیه دارن نقشه میکشن منو اذیت کنن. بوی سم میاد، گاز سمی پخش کردید من بمیرم. یه عالمه جن میبینم. همه منو دارن کنترل میکنن. تمرکز نداره و ... .با دو تا روانپزشک صحبت کردم. اونا هم تایید کردن. ولی هر چقدر با مادرش صحبت میکنم. قانع نمیشه و توقعات بالا داره ازش

عموم توهم شنوایی داره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عموم توهم شنوایی داره

نمیدونم. ولی اینا رو تا حالا ازش شنیدم. جن رو نمیگفت، دیشب ازش شتیدم، میگفت یه عالمه هستن. از ناراحتی بابت ایشون خواب به چشمم نمیاد. ناراحتم از اینکه هیچ کس به حرفم گوش نمیده کمکش،کنیم. میگن الکی این حرفا رو میزنه. لوسه

بعد از زدن واکسن اینجوری نشده 

آخه جدیدا تو سایت تمام بیماری ها بعد از زدن واکسن شروع شده 

ناراحت نشو شوخی کردم 

سریال اتاق قرمز قسمت بونجوک رو ببین در مورد همین بیماریه 

یا فیلم ذهن زیبا 

باید سریع درمان رو شروع کنه تابلوئه که اسکیزوفرنه. انواع داره برای ایشون احتمالا پارانویید هست. اینکه دیگران قصد آسیب زدن بهش دارن یا دارن کنترلش می کنن. سوظن به اطرافیان داره

من همونم که یه روز  می خواستم دریا بشم.  می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم
باید سریع درمان رو شروع کنه تابلوئه که اسکیزوفرنه. انواع داره برای ایشون احتمالا پارانویید هست. اینک ...

آره دکتر بهم گفت پارانویید. بهش دسترسی ندارم دیگه، دیشب گفت میخوام خودمو بکشم،

این ممکنه یه بلایی سر خودش بیاره. ببینید مادرش حرف کی رو قبول داره فورا بگید مادر رو مجاب کنه. به هر شکلی شده برسونیدش روانپزشک

من همونم که یه روز  می خواستم دریا بشم.  می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم