من یکی رو میشناسم.. مدام میگه بقیه دارن نقشه میکشن منو اذیت کنن. بوی سم میاد، گاز سمی پخش کردید من بمیرم. یه عالمه جن میبینم. همه منو دارن کنترل میکنن. تمرکز نداره و ... .با دو تا روانپزشک صحبت کردم. اونا هم تایید کردن. ولی هر چقدر با مادرش صحبت میکنم. قانع نمیشه و توقعات بالا داره ازش
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نمیدونم. ولی اینا رو تا حالا ازش شنیدم. جن رو نمیگفت، دیشب ازش شتیدم، میگفت یه عالمه هستن. از ناراحتی بابت ایشون خواب به چشمم نمیاد. ناراحتم از اینکه هیچ کس به حرفم گوش نمیده کمکش،کنیم. میگن الکی این حرفا رو میزنه. لوسه
باید سریع درمان رو شروع کنه تابلوئه که اسکیزوفرنه. انواع داره برای ایشون احتمالا پارانویید هست. اینکه دیگران قصد آسیب زدن بهش دارن یا دارن کنترلش می کنن. سوظن به اطرافیان داره
من همونم که یه روز می خواستم دریا بشم. می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم