2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم همین رو شنیدم چهل روز  ولی نمی‌دونم جواب میده یا نه

و نمی‌دونم منع مصرف واسه کسی داره یا نه 

باردار باشی داروی گیاهی هم بدون مشورت دکترت نخوری 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
تا چه مدت خوردی عزیزم و چجوری مصرف میکردی؟

دکتره گفت دوماه استفاده کن البته پرهیز م خیلی مهمه سرخ کردنی نوشابه سوسیس اینا اصن نباید بخوری البته من کرید یک بود 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
واقعا جواب میده؟اگه امتحانش کردید حتما بگید عزیزم ممنون

اول اینکه سرخرکردنی و فست‌فود و نوشابه رو ۱سال کامل بزارید کنار

غذاتون فقط ابپز و بخار پز و کبابی

سالاد با روغن زیتون فراوان و ابلیمو طبیعی در هر وعده غذایی بخورید

تحرک زیاد داشته باشید

میوه رو باهم نخورید

خار مریم معجزست پس گیاهش رو بخرید و جوشاندش رو با نبات بخورید

صبح ناشتاخاکشیر بخورید

لواشک و البالو زیاد بخورید پاکسازی کبد میکنه

سعی کنید غذای طبع گرم نخورید

استعمال دخانیات و م.ش.ر.و.ب نخورید

استرس و اضطراب نداشته باشید

اینی که گفتم برادرم کبدش گرید۲ بود

بعو۱ سال کانلا کبدش از چربی پاک شد

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
و نمی‌دونم منع مصرف واسه کسی داره یا نه   باردار باشی داروی گیاهی هم بدون مشورت دکترت نخو ...

مرسی عزیز دلم فعلا باردار نیستم ولی توی اقدامم اگه شدم حتما تحقیق میکنم که ضرری نداشته باشه 💋🌹

دو قاشق غذاخوری خاک شیر بریز با دو لیوان آب بجوشه که یه لیوان بشه بزار یکم ک نیم گرم بود بخور هر روز ...

البنه نیم ساعت نه.حداقل یه تا یک ساعتو نیم بعدش نباید چیزی خورده بشه.اینجوری پاکسازی کبد انجام میدن

شما کسی رو میشناسید که کارش خوب باشه؟

من خودم پیش دکتر کردافشاری رفتم.کارش خوب بود ولی مطبشو عوض کرد دیگه خبر ندارم ازش.العان یه عطاری نزدیک خونمونه خیلی حرفه ایه از اون مشاوره میگیرم.به نظرم اگه  عطاری قدیمی میشناسی برو بگو مشکلت کبد چربه اونا اندازه ی یه دکتر طب سنتی حالیشونه واقعا

من خودم پیش دکتر کردافشاری رفتم.کارش خوب بود ولی مطبشو عوض کرد دیگه خبر ندارم ازش.العان یه عطاری نزد ...

باشه عزیزم یه تحقیق میکنم ببینم کجا میشه پیدا کرد که کارشون خوب باشه.ممنونتم

2790
2778
2791
2779
2792