راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
دو قاشق غذاخوری خاک شیر بریز با دو لیوان آب بجوشه که یه لیوان بشه بزار یکم ک نیم گرم بود بخور هر روز صبح دل خالی،بعد نیم ساعت صبحانه بخور،اگه بهت نساخت دیگه نخور
دو قاشق غذاخوری خاک شیر بریز با دو لیوان آب بجوشه که یه لیوان بشه بزار یکم ک نیم گرم بود بخور هر روز ...
منم همین رو شنیدم چهل روز
ولی نمیدونم جواب میده یا نه
کسی که بیماری تیروئید داره واسش بده ها در جریان باش