2777
2789
عنوان

کاربر اقا هستم

254 بازدید | 17 پست

سلام من امسال فرهنگیان قبول شدم با رتبه سیصدو خورده ای.انسانی هم بودم الان نه اینکه بگم پشیمونم ولی از ته قلبم دوست داشتم برم یه رشته دیگه بخونم.خیلی ذهنم درگیره به نظرتون انصراف بدم امسال دوباره کنکور بدم؟نظرتون چیه؟واقعا دوست دارم برم تهران و دانشگاه های مطرح درس بخونم. امسال میتونستم ولی دیگه نشد بخاطر انتخاب رشتم. از بس بد شنیدم نسبت به معلما خود به خود حالم بد میشه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چه رشته ای دوست داشتی بری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

علاقه خیلی چیز مهمی هست این رو بدون اگه علاقه نداشته باشی حتی سال ها هم بگذره حسرت میخوری

اما خوب کنکور چیزی هست که نمیشه قطعی تعیین کرد که سال بعد چیز خوبی قبول میشی یا نه

اگر واقعا توان و انگیزه و پشتکار داری از همین الان شروع کن

از هیچی هم نترس

اگ واقعا دلت تو رشته ی دیگه ای ادامه بدی زود نیا انصراف بده تو بشین واسه کنکور رشته ی مورد علاقت بخون کنکورتو بده اگ چیزی بهتر از دبیری قبول شدی اونوقت به فکر انصراف باش بازم میگم بی عقلی نکنی از همین الان انصراف بدیا