2777
2789
هنوز زوووده بخدا

دلم میخاد 

تو شهرمون همه دوستام ازدواج کزدن اصن هر کی ب ۲۰ رسیده ازدواج کرده 

حس میکنم اطرافیانم یه جور خاص تو جمع نگام میکنن یا تحویلم‌نمیگیرن با خواهرم دقلوام ها ولی اونو بیشتر از من تحویل میگیرن هر کی جای من بود افسرده میشد 

تو هم‌چله گرفتی؟ منم ۲۳ سالمه چن باری چله گرفتم  خاستگار اومد جور نشد 💔 هعیییی تو شهرمون هم ...

واقعا به ازدواج فکرنکردم تا حالا. ولی اینکه نوه بزرگم و بقیه نوه ها ازدواج کردند مامانم غصه میخوره و من از این ناراحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایییی دقیقااااا خیلی حق گفتی لعنتی🤣💔 مشکل اینجاس ادم خوب با ویژگیایی ک گفتی خیلییییییییییییی کمه ...

پس از مجردی تون‌لذت ببرید😘😘

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
نه خب ببین.😂فقط  ی نفر هس هم اون منو میخاد هم من اونو.😂🤦با اون حاضرم.ولی دیگه هیچچچچچ کسسس

خو منم نگفتم چند تا ک😑😂😂😂 اخه ی جوری گفتی فک کردم کلا دوس نداری ازدواجو

عزیزم نگران اصلااااااا نباش

اونی که پشت سرت حرف میزنه میخاد جات باشه نمیتونه

توی فامیل ما دوتا خواهر ۳۲ و ۳۵ ازدواج کردن و واقعا عالی هستن الحمدلله

نگران نباش خدا میخاد بهترین ها رو برات بفرسته

🤣🤣🤣بگو صبر کن فعلا حوصلششو ندارم از دستش نده کمتر کسی ب فکر جدی شدن رابطستا

ببین همه جوره خووووبه عالیه پولدار مهربون و... مشکلم اینه سنم کمه دیروز بش گفتم صبر کن تا عید میگه من باید تابستون علنیش کنم خیلی ناراحتم فکر میکنم خیلی زوده بیست سال😕

واقعا به ازدواج فکرنکردم تا حالا. ولی اینکه نوه بزرگم و بقیه نوه ها ازدواج کردند مامانم غصه میخوره و ...

انقدر بدم میاد یکی برام دل بسوزونه غصمو بخوره

یه خوره خودتو قوی نشون بده

حتی اگه دلت شوهر میخواد بروز نده یه جوری برخورد کن که انگار مجرد بودن تصمیم خودته 

بیخیال حرف مردم خواسگار داری یا ن؟ تیپت چطوریه؟ قیافت؟ خودت خودتو دوس داری؟ الان عجله داری برا ...

خواستگار دارم ولی به دل ننشتن رو کردم تا حالا

برام ازدواج تو اولویت نیستن. کارم مهمه برام و اینکه ارشد بخونم . بخاطره مامانم غصه میخورم برای ازدواجم