2777
2789
عنوان

بهش چی بگم؟

270 بازدید | 13 پست

سلام نامزد من یه شهر دیگه کار می‌کنه نظامیه ، الان میخاد انتقالی بگیره یه شهر دیگه که قراره بعد ازدواج اونجا بریم ( البته اگه جدا نشیم!!! ) اگه بره اونجا کارش اداری میشه و دیگه نمیتونه توی خوابگاه بمونه و باید حتما خونه داشته باشه و اینکه دیگه نمیتونه بیاد شهر خودمون فقط هر دوماه ، یک هفته شایدم کمتر میاد اینجا، هرچی هم بهش میگم اینکار درست نیست ما کلی کار داریم که انجام بدیم قبل عروسی اصلا دلت تنگ نمیشه هیچییی نمیگه یعنی من توی کل بحثمون هزار بار بهش گفتم من نمیتونم اینجوری ، سخته برام، دلم برات تنگ میشه تو دلت تنگ نمیشه هیچی جوابمو نداد فقط می‌گفت اگه بمونم اینجا باید ماهی خداتومن پول بنزین بدم منظورش بعد عروسیه !!!!! بعد اگه انتقالی بگیره باید از پادگان بره خونه مجردی خب وسایلشو هم نداره پس چه غلطی میخاد بکنه من نمیدونم !! به نظرتون چی باید بهش بگم؟🤌تنها مزیتش اینه که پادگان جدید به خونمون نزدیک تره وگرنه بقیش هیچی:))))

باهم مهربون باشید:)

ینی خودش ب اینا فکر نکردع؟

وقتی اون مشکل ندار تو چی بگی 

هرچیم بگی اون رو حرف خودشع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بپرس چیکارمیکنی پس

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنامه رو از ایشون بپرس 

اینکه میخواد چیکار کنه ر‌و 

بپرس برنامش چیه دقیقا 

و اگر شک داری به ادامه رابطه جدی فکر کن ..... یعنی چی اگر جدا نشیم ! ‌

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
خیلی غده به حرف هیچکی جز خودش اهمیت نمیده😑

همینع ک میگم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خب بعد ازدواج که پیش هم هستید دیگه دلت تنگ نمیشه براش.. در ارتباط با خانوادت هم خودت یه استقلالی داش ...

فعلا ازدواج نمی‌کنیم خب این مدتو چیکار کنیم؟ یعنی هردوماه یکبار همو ببینیم؟ پس چطور باهم آشنا بشیم چطور بفهمیم اخلاقمون بهم میخوره یا نه 🥲 در مورد خانواده هم اصلااااا نمیشههه کاملا می‌دونم که اجازه نمیدن

برنامه رو از ایشون بپرس  اینکه میخواد چیکار کنه ر‌و  بپرس برنامش چیه دقیقا  ...

خیلی شک دارم به ادامه دادن بهش در واقع اصلا راضی نیستم واسه همون گفتم 🥲💔 کلا دنبال بهونم که بهم بخوره همه چی

خیلی شک دارم به ادامه دادن بهش در واقع اصلا راضی نیستم واسه همون گفتم 🥲💔 کلا دنبال بهونم که بهم بخ ...

چه اصراری داری به ادامه دادن پس؟ 

نظر خانوادت چیه ؟!

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
چه اصراری داری به ادامه دادن پس؟  نظر خانوادت چیه ؟!

خانوادمم اونقدر راضی نیستن یه کارایی کردن خودشو خانوادش خیلی دلسرد شدیم ولی بازم میگم زشته آبرومون می‌ره ولی زیاد اصرار ندارن به این حرف.