2777
2789
تو واقعا ب همچین اشغالی فک میکنی؟ اگ ادم بود ک اولا نمیزاش تو شوهر کنی ولت نمیکرد بعدم اگ گوه نبود ز ...

قضیش مفصله. اون موقعی که تو جریان قرار گرفت گفت چرا انقدر زود تصمیم گرفتی به ازدواج منم انگار بخوام حرص یکیو درارم عجله داشتم فک میکردم بچه بازیه😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول میکنم نمیشه بعضا انقدر ذهنم درگیرش میشه دوس دارم فقططط یه پیام بدم 

نکن عزیزم نکن اشتباه نکن با خودتو ابروت و زندگیت همچین خطایی نکن اونم بخاطر ی اشغال فک نکن اگ بااون عروسی کنی زندگیت درس میشه اونم مث همین زندگیته همینقدر سختی داره تازه وقتی سگ بودنش بعد عروسی میدیدی حتی ممکن بود متنفر بشی سنت هم کم نیس ک بگی خامش میشی اشتباه نکن اصلااا

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
قضیش مفصله. اون موقعی که تو جریان قرار گرفت گفت چرا انقدر زود تصمیم گرفتی به ازدواج منم انگار بخوام ...

هر چیییی اخرش خبرش بش رسیده بوده میومد جلوتو میگرف باور کن اگ کسی کسیو بخواد پاشنه درشونو از جا میکند اون عاشق واقعی نبودده

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
نکن عزیزم نکن اشتباه نکن با خودتو ابروت و زندگیت همچین خطایی نکن اونم بخاطر ی اشغال فک نکن اگ بااون ...

نه عزیزم نمیخوام کاری کنم هردو الان بچه داریم بعضا فقط در حد اینکه بخوام باهاش حرف بزنم دلم تنگ میشه ولی اونم نمیکنم اونم خیلی ملاحظه میکنه اصلا نه پیامی نه چیزی 

نه عزیزم نمیخوام کاری کنم هردو الان بچه داریم بعضا فقط در حد اینکه بخوام باهاش حرف بزنم دلم تنگ میشه ...

ب بچت فک کن همی فک کردنا اخر کار دستت میده دختر شمارتو عوض کن کاش اونم عوض کنه ی وقت پیامت نده میدونی اگ ی بار فقط بت پیام داد فقط ی سلام گف شوهرت دید و فهمید اش نخورده و دهن سوخته میشی و خودتو بچت زجرشو میکشین

ب بچت فک کن همی فک کردنا اخر کار دستت میده دختر شمارتو عوض کن کاش اونم عوض کنه ی وقت پیامت نده میدون ...

نه همکاریم ما مشکلی پیش نمیاد پیام کاری بهم میدیم شوهرمم مشکلی نداره همکار آقا زیاد دارم 

ب بچت فک کن همی فک کردنا اخر کار دستت میده دختر شمارتو عوض کن کاش اونم عوض کنه ی وقت پیامت نده میدون ...

به من باشه که گاهی نذر و نیاز میکنم فقط یه پیام بده. خودم که عمرا بخوام بدم

کاش میشد باهاش از حس هام حرف بزنم یبار😞

از حست حرف بزنی ک چی اونم هوایی کنی ؟ ی زن و ی بچه رو بی خونه کنی؟ فک میکنی اگ بش حرف بزنی اونم هی پیام میده بعدش کم کم حرفاتون بیشتر میشه ابرو ریزی میشه کاری نکن فردا روزی تو رو بچه خودت و بچه اون و زن اون  و خدای خودت شرمنده بشی

نه همکاریم ما مشکلی پیش نمیاد پیام کاری بهم میدیم شوهرمم مشکلی نداره همکار آقا زیاد دارم 

هوی هوی تو سررررررم مگ کجا کار میکنی تو چون جلو چشمته ایجور میشی 

از حست حرف بزنی ک چی اونم هوایی کنی ؟ ی زن و ی بچه رو بی خونه کنی؟ فک میکنی اگ بش حرف بزنی اونم هی پ ...

چه هوایی بابا نه اون بچس نه من که بخوایم هیجانی رفتار کنیم. اگه هوایی میشدیم تو این همه مدت میشدیم