2777
2789

وقتی یکی بیاد جاشو بگیره و محبت بت کنه فراموش میشه چن سالته ؟؟؟ 

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۸ ساله ازدواج کردم ولی هر از گاهی شدید هواشو میکنم😞🤦‍♀️

چرا با اون عروسی نکردی؟

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
۳۱ سالمه نه عزیزم جاشو نمیگیره متاسفانه

ای بابا ول کن بره گمشه 

یهو راشو کشید رفت بعدم من ازدواج کردم اونم ازدواج کرد بعد طلاق گرفت دوباره اومد سمتم که من متاهل بود ...

تو واقعا ب همچین اشغالی فک میکنی؟ اگ ادم بود ک اولا نمیزاش تو شوهر کنی ولت نمیکرد بعدم اگ گوه نبود زنشو طلاق نمیداد بعدم خدا بت کمک کرد ک وقتی اومد سمتت خامش نشدی چقدم اون هوله ک دوباره ک بش محل ندادی سریع رف ازدواج کرد بره گمشه بابا