2777
2789
عنوان

پسرا بیاین

165 بازدید | 23 پست

بچه ها پسری ک دخترو دوس داشته باشهذ،بهش بگه ب خاطر شرایط مالی و کاریم نمیتونم باهات جدی درارتباط باشم ،و دختر بگه پس رابطه کات،

پسر واقعا میره؟؟؟؟درصورتی ک ب دوست دختر بگه دوسش دارم ولی شرابطم جور نیست

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

عا

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخوام دلت اکانت کنم ،بهش بگم؟خدافظی کنم؟؟

یا فرصت بدم سرش خلوت شه فک کنه؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

پسری ک بگه دوستت داره ولی شرایط مالیم جور نیست ک بیام بگیرمت اصلا برای ازدواج نمیخوادت فقط حرف الکی زده

حالا چ برگرده چ برنگرده مهم اینه بگیر نیست

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
پسری ک بگه دوستت داره ولی شرایط مالیم جور نیست ک بیام بگیرمت اصلا برای ازدواج نمیخوادت فقط حرف الکی ...

خب من درجریان مشکلاتش هستم ،دروغ نمیگه

میخوام دلت اکانت کنم ،بهش بگم؟خدافظی کنم؟؟ یا فرصت بدم سرش خلوت شه فک کنه؟

ب چی فک کنه؟ ب اینکه بیاد بگیره تورو   لطفا برای خودت ارزش قائل باش

نه بهش متن خدافظی بده نه منتظر برگشت همچین ادمی. 

ببین اگه دوست داشته باشه شرایط جور میکنه توام دوسش داری صبر میکنی 

من کنور دارم تا 5سال دیگه هم خودم شرایط ندارم 

عشقمم همین طور وضع مال اش خوبه ولی یه مشکلاتی داره ولی همو دوس داریم یکم فرصت لازم داریم تا مشکلا حل بشه حالا شما هم همو دوست دارین همین کار رو بکن وولی اگه نه قصدش فقط الف کردن وقته که ولی عشق بین تون باشه چرا که نه فرصت بده با هم بسازین

خب من درجریان مشکلاتش هستم ،دروغ نمیگه

دوس پسر خواهرم نه خونه داره نه ماشین نه کار درامد. ولی هرروز ب خواهرم میگه با خانواده صحبت کن بیام جلو حداقل حرف بزنیم بعدا چندسال بعد میام برای عقد. 

پسری ک بخوادت اینجوری پافشاری میکنه نه اون دوس پسرت عزیزم. خودتو گول نزن