2777
2789
عنوان

پسرا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 23 پست
از توضیحاتت میگم 

ما بعد 6ماه تازه برگشتیم بعد من خود زیاد مایل نیستم بعد این رفته بود ترکیه به خاطر من برگشته به نظرت بازم نه یه لحظه اصلا یه حالی شدم؟ 🥺🥺🥺

ببین اگه دوست داشته باشه شرایط جور میکنه توام دوسش داری صبر میکنی  من کنور دارم تا 5سال دیگه ه ...

خب مشکل همینه ک ی طرفه داره تصمیم میگیره ومنم خب غرورم نمیذاره وقتی اینجوریه چیز دیگه ای بگم،وگرنه میشه صبر کرد تا ی سال ،

دوس دارم بهم فرصت اشنایی بدیم شاید اصلا خوشمون نیومد از هم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دوس پسر خواهرم نه خونه داره نه ماشین نه کار درامد. ولی هرروز ب خواهرم میگه با خانواده صحبت کن بیام ج ...

اره،قبلا برام پیش اومده ک پسره اصرار ک بیام خاستگاری

ولی این ن حتی میترسه و ب قول خودش نمیخواد وابستم کنه و بعدش نتونه شرایطشو جور کنه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

حرف تو بزن مسخرش نیستی تو

خب گفتم،من اهل رابطه الکی نیستم ،اونم گفت نمیخوام اذیت بشی چون شرایطم نیست 

بیخیال پس قشنگ منظورش رسونده یا بگو بعد درست شدن وضع چه طور؟ 

سختمه بگم اینو یا خواستم بگم خب از شرایطتت و برنامه عات بهم بگو تا نظرمو بگم،ولی پشیمون شدم

ما بعد 6ماه تازه برگشتیم بعد من خود زیاد مایل نیستم بعد این رفته بود ترکیه به خاطر من برگشته به نظرت ...

شاید کار دیگه ایی داشته برگشته شاید کارش اونجا اوکی نشده میدونی ترکیه خیلی گرونیه زندگی توش سخته شاید نتونسته تحمل کنه بیشتر تحقیق کن حرفاشو با هم دیگه بسنج اگر تونستی تو گوشیش ی نگاه بکن ببین در مورد علت برگشتش چیزی به دوستش گفته پسرا واقعا پیچیده ان هیچ وقت نمیشه فهمید چی تو سرشونه. تو هم عاقلانه رفتار کن به جای عاشقانه تا وقتی حواست جمع باشه جسمی و روحی بهت اسیبی نرسه میتونی تو این رابطه باشی. نه اینکه همه چیتو بهش بدی بعدم ولت کنه بره. بعد رابطه های طولانی اختلاف میاره سعی کن لااقل بعد کنکور نامزد کنید. والا من خودم به رابطه های که پسرا بهونه میارن خیلی اعتقادی ندارم.