2777
2789
عنوان

تولدمه💔

96 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها شده روز تولدتون هیچ کس به یادتون نباشه ؟🥺 

من شنبه تولدمه و با یکی از دوستام می‌خوام برم بیرون البته دوستم نمی‌دونه که تولدمه اون روز .به مامانمم گفتم ، گفتم شنبه دارم میرم بیرون گفت خب برو گفتم ولی شنبه تولدمه گفت خب به دوستت نگو که تولدته فکر کن یه روز عادیه، واقعا قلبم شکست 🥺💔 

تولدتتتتت مبارک😀😀😁 انشاالله به همه ارزهات برسی😍😘😘😘

🤭 اگه کتاب و فیلم و سریال تخیلی خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین مرسی از شما 😘❤🌺 اگه می‌خوایی منو قانع کنی لطفا بدون اعتقادات مذهبی و توهین قانعم کن😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خانوادم یادشون نمیمونه 

من خودم اونقدر ذوق دارم و دنبال تدارک دیدنم که خودشون میفهمن. 

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

مبارررک

🤍🦋

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
منم خانوادم یادشون نمیمونه  من خودم اونقدر ذوق دارم و دنبال تدارک دیدنم که خودشون میفهمن.  ...

خوبه منم همینم ولی من ذوق ندارم 😂 وقتی میبینم کسی یادش نیست انکار هیچ ذوقی ندارم 🥺

خوبه منم همینم ولی من ذوق ندارم 😂 وقتی میبینم کسی یادش نیست انکار هیچ ذوقی ندارم 🥺

مهم نیس که کسی یادش نیس. خودت یادت باشه

من خودم یه کادو هم میخرم برا خودم کادوش هم می کنم😂 پارسال کتاب و امسال لباس خریدم کادو تولدم

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

درسته حرفت ولی خب سخته 🥺💔 آخه من تولد همه رو یادمه ولی تولد من براشون مهم نیست 

اره میدونم خیلی سخته بهش فکر نکن عصبی میشی

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞