2777
2789
عنوان

تولدمه💔

96 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها شده روز تولدتون هیچ کس به یادتون نباشه ؟🥺 

من شنبه تولدمه و با یکی از دوستام می‌خوام برم بیرون البته دوستم نمی‌دونه که تولدمه اون روز .به مامانمم گفتم ، گفتم شنبه دارم میرم بیرون گفت خب برو گفتم ولی شنبه تولدمه گفت خب به دوستت نگو که تولدته فکر کن یه روز عادیه، واقعا قلبم شکست 🥺💔 

تولدتتتتت مبارک😀😀😁 انشاالله به همه ارزهات برسی😍😘😘😘

🤭 اگه کتاب و فیلم و سریال تخیلی خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین مرسی از شما 😘❤🌺 اگه می‌خوایی منو قانع کنی لطفا بدون اعتقادات مذهبی و توهین قانعم کن😗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خانوادم یادشون نمیمونه 

من خودم اونقدر ذوق دارم و دنبال تدارک دیدنم که خودشون میفهمن. 

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

مبارررک

🤍🦋

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
منم خانوادم یادشون نمیمونه  من خودم اونقدر ذوق دارم و دنبال تدارک دیدنم که خودشون میفهمن.  ...

خوبه منم همینم ولی من ذوق ندارم 😂 وقتی میبینم کسی یادش نیست انکار هیچ ذوقی ندارم 🥺

خوبه منم همینم ولی من ذوق ندارم 😂 وقتی میبینم کسی یادش نیست انکار هیچ ذوقی ندارم 🥺

مهم نیس که کسی یادش نیس. خودت یادت باشه

من خودم یه کادو هم میخرم برا خودم کادوش هم می کنم😂 پارسال کتاب و امسال لباس خریدم کادو تولدم

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

درسته حرفت ولی خب سخته 🥺💔 آخه من تولد همه رو یادمه ولی تولد من براشون مهم نیست 

اره میدونم خیلی سخته بهش فکر نکن عصبی میشی

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞