من بعداز زایمان ریزش مو گرفتم حجم موهام کم شده میدونم تغییری توی پرمشتیش نمیکنه ولی نمیخواستم ببینم فقط زدم که ماینوکسیدل بزنم موهام دربیاد تورو هدا اگه تجربه ریزش مو بعداز زایمان دارین که حجم موهاتون کم شدا بود بیاین بگین چیکار کردین موهاتون دراومد منوحتی دکار رفتم دوجلسهدمزو کردم تاثیر نواشت اهرین راهم همین ماینوکسیدل
من همیشه کوتاه کوتاه میگنم دوسه بار رشدشون عالی میشه دیگم نمیریزه بعد میزارم بلند شه
با خودم قرار داد بستم تو سال جدید کلی تغییر مثبت کنم امروز 1/1/1_اول اینکه تاپیک انرژی منفی نزنم.حالم بد شد حالمو خوب کنم.هرروز درس بخونم.هرروز ورزش کنم.هرروز شکرگزاری کنم.به اشتباهات ۱۴۰۰ و ادمای اشتباهیی اون سال فکر نکنم و سرگرم خودم بشم.تنها باشمو رفیق نشم با کسی.و خدای خوبم از نیت قلب من اگاهی من تلاشمو میکنم تو هم منو به ارزو های قشنگم برسون😍😍😍😍❤❤🤤🤤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تخم شربتی بخور هر روز ،بعد موهاتو با روغن زیتون ،روغن بادوم تلخ وعسل و هلیله سیاه قبل از استحمام روی مو ماساژ بده بعد پانزده دقیقه بشور خوب میشه ریشه مو که ضعیف شده محکم و قوی میشه
اگر یکم صبوری کنی میتونی با مزو....نتیجه ببینی ی خانومی هست اینجا اونم فککنم کچلی داشت ی دکتری پیداکرده بود ک جواب دیده بود بعد چندین سال ودوا درمون اسمشو پیداکنم بهت میگم
خودت هم بعداز زایمان ریزش گرفتی تورو خدا جوابم رو بده
آره عزیزم خیلی حجم موهام کم شده تار موهام نازک منم مانوکسیدل زدم ولی خوب اصلا نه رشد داره نه خوب شد فقط ریزش نداره بعد تو گروه سنتی پرسیدم بهم گفت این کاراروو بکن منم میخوام انجام بدم