بهشتممم مدیر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 222 عنوان جاری 😒😒😒😒 | مشاهده متن کامل بحث + 1925 بازدید | 112 پست عادیه که دیروز زنگ زده به شوهرم روز مرد تبریک گفته🤔 1400/11/27 | 08:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_سرررخ عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 5932 به این فکر کن تو زنگ میزنی به برادر شوهرت تبریک بگی؟ اگه نه پس عادی نیست خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره
بهشتممم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 222 من خوشم نمی یاد ولی اگر هم زنگ بزنه فکر بد نمیکنم نه بحث فکر بد نیست میدونم خودشیرین
همیشه__بهار عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 4178 چرا اینایی که گفتن اره رو درک نمیکنم😅 الکیه همینایی که گفتن آره هم جاری رو هم شوهرشونو جرواجر میکنن😅😅😅 اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏
بهشتممم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 222 به این فکر کن تو زنگ میزنی به برادر شوهرت تبریک بگی؟ اگه نه پس عادی نیست نه تاحالا نگفته تو مهمونی لاشیم همون مناسبت شاید رو در رو تبریک پیگفتم ولی جدا زنگ بزنم نه نشده
پاندای_بازیگوش عضویت: 1400/11/24 تعداد پست: 2605 و منی که دیروز به کل فامیل زنگ زدم 😐💔 چه اونایی که مجردن چه اونایی که متاهلن
بهشتممم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 222 الکیه همینایی که گفتن آره هم جاری رو هم شوهرشونو جرواجر میکنن😅😅😅 دقیقا حالا واسه من روشنفکر شدن😂
مادرزمستان2 عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 1461 نهمن برادرشوهرم مریض بود میخواستم زنگ بزنم احوال پرسی کنم شوهرم گفت لازم نکرده خودم زنگ میزنم. حالا اگر من مریض باشم اون زنگ میزنه بهم و الان پیش خودش میگه چقدر بیشعوره یه زنگو نزد😞
mehrsaa عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 6541 و منی که دیروز به کل فامیل زنگ زدم 😐💔 چه اونایی که مجردن چه اونایی که متاهلن بی کاری!!؟ زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍
بهشتممم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 222 و منی که دیروز به کل فامیل زنگ زدم 😐💔 چه اونایی که مجردن چه اونایی که متاهلن واقعا چجوری حوصله این کارا رو دارید😁
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 12283 تو روابط ما بله عادیه ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️