2777
2789
عنوان

بچه ها راس میگن بعضی از دلسترا...

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 62 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب داشته باشه مست نمیکنه ک😂 تازه مابادرصد بالا تهیه میکنیم بازم چیزی نمیشه🤭😂

از کجا تهیه میکنین

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)
نمیدونم ولی منم چن سال پیش شنیدم دیگه از اون موقع لب به دلستر نزدم

وا

مسلمونید؟ 

وقتی آرم حلال داره خوردنش مجازه دیگه چه کاریه

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 
نمیدونم ولی یک بار ما دلستر انگور خریدیم خیلی تلخ بود و بو میداد ریختیم دور  شاید از همونا بود ...

نمیدونم🤷🏻‍♀️

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨

ن این تولید داخلیا اغلب عصاره مالتن الکل ندارن 

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...

بعضیا با جلد دلستر میزنن بیرون ولی خب ن نرخشون مثل دلستره ن فروشنده جای دلستر میده بهت خیالت راحت اونا مشتریای بخصوص خودشونو دارن خیلی عه مغازه ها هم میفروشن

پشت ترافیک ذهنم