2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 65 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حق که باشماست

من اینکه خانواده داماد شب بیان عروس رو ببرن اصلا دوست ندارم

عروسی باید همه باهم باشن یعنی چی جدا جدا حتی اگه فامیلاشون نیان وظیفشونه برای شما تالار بگیرن یعنی هزینشو بدن

اما

در شرایط فعلی کلا عروسی گرفتن اشتباهه

🌷

نمیشه شوهرت راضیشون کنه؟

منم اگه عروسی بگیرم حتما تو تالار میگیرم خونه بنظرم اصلا خوب نیست تو تولار فیلمت قشنگ تر میشه

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

بزرگ ترین لطفی‌که میتونی به خدت و همسرت و زندگی ایندت بکنی اینه که دوستات رو بزاری کنار خداشاهده ۱۰ ...

باز دوست و رفیق خوبه ادم میگه غریبه هستند چرا راه دور خود خانوادها گاهی اوقات چنان کارایی میکنن و به عمد میکنن قشنگ از هر جهت نگاه میکنی با دید مثبت ببینی باز میبینی که راه نداره علنان راضی نیستن و دارن پاره سنگ میندازن که بچشون جدا بشه

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
تشریفات چیه؟

یه سری جاها هستن؛ خودشون باغ و عمارت های مختلف رو برات میگیرن؛ دکوراسیونی که میخوای؛ غذایی که میخوای؛ تعداد مهمونات؛ بودجه ات رو میگی

واست همه کارارو میکنن و مراسم رو برگزار میکنن

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
نمیشه شوهرت راضیشون کنه؟ منم اگه عروسی بگیرم حتما تو تالار میگیرم خونه بنظرم اصلا خوب نیست تو تولار ...

امروز اومد ب مامانم گفت بابامو راضی میکنم پول شده قرضم میکنم خودم میگیرم تو تالار ولی مامانم گفت نه اینجور با زنت بد میشنو احتراما میره

My heart can forget beating but loving you never! ➖⃟💜
اینجا تو نی نی سایت هم موضوعه همون دوست هاست... نکن این کارو با زندگیت بعدا با ۱ بچه ، بعد از اینک ...

☹اخه دلم گرفت دیگ هیچ کس درکم نمیکنع 

My heart can forget beating but loving you never! ➖⃟💜

خب تو خونه بگیر. الکیم حرص نخور. مهم اینه بری ارایشگاه و اتلیه و باغ هم برو برای عکاسی و کلیپ.

فامیل میان میخورن بعدم از همه چیزت ایراد میگیرن تازه اعصابت خرد میشه.

دوست هیچ وقت دلسوز نیست.خدایی نکرده زندگیت بپاشه میشینن پشت سرت میخندن