بخاطر مریضیو این حرفا تعدادمون فوقش ۶۰نفره فقط از فامیل ما خانواده داماد گفتن از ما هیچکس نمیاد چون خیلیاشون میترسنو عروسی بچه برادرمم نرفتن...من هدفم اینه همون عروسی کوچیکو تالار بگیریم ولی پدرشوهرم قبول نمیکنه میگه جدا میگیریم شما میخواین تالار بگیرین ولی ما همون چندنفر که هستیم تو خونه فقط اخرشب میایم عروسمونو میاریم..من دارم دیوونه میشم دلم نمیخاد تو خونه باشع هرچیم میگم فقط بحثه قلبم دیگ دارع وایمیسه بخداوکیلی نظر شما چیه چ کنم
My heart can forget beating but loving you never! ➖⃟💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم اگه عروسی بگیرم حتما تو تالار میگیرم خونه بنظرم اصلا خوب نیست تو تولار فیلمت قشنگ تر میشه
وقتایی که یه تاپیک قدیمی میبینم میرم استارترش رو چک میکنم اگه دیگه فعال نباشه دلم میگیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم به فکرم میرسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست. حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی میکنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤
بزرگ ترین لطفیکه میتونی به خدت و همسرت و زندگی ایندت بکنی اینه که دوستات رو بزاری کنار خداشاهده ۱۰ ...
باز دوست و رفیق خوبه ادم میگه غریبه هستند چرا راه دور خود خانوادها گاهی اوقات چنان کارایی میکنن و به عمد میکنن قشنگ از هر جهت نگاه میکنی با دید مثبت ببینی باز میبینی که راه نداره علنان راضی نیستن و دارن پاره سنگ میندازن که بچشون جدا بشه
مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊