2777
2789

بچه ها بیاین بگین کدوماتون تنها علامتتون عقب افتادن پریود بود یا مثلا علائم خیلی ضعیفی داشتید.

طلوع کن.....................................

من فقط واژنم تیر میکشید 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط واژنم تیر میکشید 

چه امضای زیبایی!

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

چه امضای زیبایی!

مرسی گلم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
بی بی چکت کی مثبت شد؟

آره دقیقا روزی پریودی بی بی زدم

با اجازه اسی بچه ها من باید۱۷ بهمن پریود میشدم ولی هنوز خبری نیست بنظرتون باردارم میترسم بی بی چک بزنم بخوره توی ذوقم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

آره دقیقا روزی پریودی بی بی زدم

پس با این حساب منم باید فردا بزنم ولی میذارم جمعه، چون میترسم، 4 روز پیش عجله کردم زدم منفی شد خیلی توی ذوقم خورد.

با اجازه اسی بچه ها من باید۱۷ بهمن پریود میشدم ولی هنوز خبری نیست بنظرتون باردارم میترسم بی بی چک بز ...

عزیزم ممکنه تخمک گذاریت جا به جا شده باشه، تو به نظرم دیگه بی بی نزن یهو برو بتا بده

پس با این حساب منم باید فردا بزنم ولی میذارم جمعه، چون میترسم، 4 روز پیش عجله کردم زدم منفی شد خیلی ...

ان شالله مثبت بشه