۵ هفته بودم که سنو گفت قلب نداره میخاستم سقط کنم با داروگیاهی نشد میخاستم یکی رو پیدا کنم سقط کنم که همه نصیحتم کردن گفتن خدا تقاص میگیره بلاسرخودت و زندگی و بچه اولت میاد...مامانم گفت شیرمو حلالت نمیکنم ... الان ۲۵ هفتمه هر روزم گریه ست کاش ۵هفتگی که قلب داشت سقط میکردم الان که لگدمیزنه اصلا حس خوشایندی ندارم بهش دوستش ندارم پسرمم مهرمیره اول اینم خرداد بدنیا بیا غم عالم رودلمه من اصلا به دوتا بچه فکرنمیکردم دارم دیونه میشم همس مرگمو از خدا میخام
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چرا عزیزم من زایمان اولم خیلی بد بود بچه م چندهفته دستگاه بود بعد اونم افسردگی شدید گرفتم باشوهرمم خیلی اختلاف دارم با دوتا بچه چه خاکی توسرم بریزم با یه شوهر عصبی وبچه اذیت کن
چرا عزیزم من زایمان اولم خیلی بد بود بچه م چندهفته دستگاه بود بعد اونم افسردگی شدید گرفتم باشوهرمم خ ...
😢
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
چرا عزیزم من زایمان اولم خیلی بد بود بچه م چندهفته دستگاه بود بعد اونم افسردگی شدید گرفتم باشوهرمم خ ...
حق داری
ولی بازم شکر کن تو خبر از حکمت خدا و آیندش نداری
پسر فامیل نزدیکم پسرشو خواست سقط کنه نشد الان اون پسر شده نجات دهندش
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........